Football Manager 2017 Playstore’da ön siparişte

Futbolseverlerin merakla beklediği ‘Football Manager 2017’ avantajlı fiyatı ile Playstore’da ön siparişte.

Football Manager 2017 Playstore’da ön siparişte

Türk Telekom’un oyunseverlere 3 bine yakın seçenek sunan dijital oyun platformu Playstore, Football Manager serisinin son oyunu “Football Manager 2017”yi ön sipariş ile müşterilerle buluşturdu. Türk Telekom müşterileri, 90 TL’lik avantajlı fiyatıyla satışa sunulan “Football Manager 2017”yi internet faturalarına ek olarak vade farksız 12 aya varan taksit seçenekleri ile satın alabilecekler. Oyunseveler, ayrıca resmi piyasaya çıkış tarihinden yaklaşık iki hafta önce oyunun tamamen oynanabilir “Beta” sürümüne de erişim kazanacak. Beta sürümünde başlanan tek oyunculu kariyerlere oyunun tam sürümünde devam edilebilecek.

Football Manager 2017’i ön sipariş veren oyunseverler ayrıca Football Manager Touch 2017'ye de ücretsiz sahip olacak. “Yönetim kurulunu geçersiz kıl”, “Kovma yok”, “Tüm iş başvuruları”, “Milli takım yönetimi” ve “Mücadele” modundan oluşan Touch'ta, transferler ve taktikler yöntemi bağımsız bir oyun olarak da satın alınabilecek.

Kulüplerin yönetimi oyuncuların elinde

Football Manager’in 2017 sürümünde 2.500’ün üzerinde gerçek futbol kulübünün yönetimi, sözleşme imzalanması ve transfer edilmesi gereken 500 binin üzerinde futbolcu ve kadronun kontrolü tamamen oyuncunun kararlarına bırakılıyor. Maçlara çıkacak takımların kadroları, ilk 11 seçimi, taktikler, takım içi konuşmalar ve saha kenarından verilen talimatlar da oyuncunun kararlarına göre şekilleniyor.  Oyunun en sevilen özelliklerinden olan ‘3D maç motoru’ ise maçların anında canlı olarak izlenebilmesini sağlıyor.