Foursquare Yenileniyor

Foursquare hem logosunu hemde içinde barındırdığı özellikleri değiştiriyor. Bu değişimde bizleri neler bekliyor merak ediyor musunuz?

Foursquare Yenileniyor

Tüm dünyada 50 milyonu aşkın kişiden oluşan kullanıcı topluluğunun yardımıyla yeniden inşa edilen Foursquare, yepyeni görünümü ve logosuyla çok yakında sizlerle olacak.

Yenilenen Foursquare, ‘kişiselleştirilmiş yerel aramalar'la ön plana çıkacak; kullanıcı tavsiyelerinin, check-in’lerin, fotoğraf paylaşımlarının ve akıllıalgoritmaların da eklenmesiyle mekan tavsiyelerini şekillendirecek.

Yeni Foursquare tamamen kullanıcıların beğenilerine odaklanacak. Artık nerede olursanız olun, Foursquare sizin zevkinizle uyuşan bir mekan mutlaka bulacak.

Yenilenen uygulamayla birlikte, bugünden itibaren geçmişte yapılan tüm check-in'ler, arkadaş listeleri, fotoğraf paylaşımları da şimdiden kullanıcıların üçte ikisinin kullanmaya başladığı Swarm’a aktarılıyor. Eğer hala Foursquare kullanarak check-in yapıyorsanız, check-in yapmaya devametmek için Swarm'u indirmeniz gerekiyor.

1406206880_fsq-screenshot-tr.jpg

Şehri keşfeden süper kahraman olun!

Geçmişte check-in (tik) işaretinden yola çıkılarak hazırlanan Foursquare logosu; yenilenen uygulamada, şehri keşfetmek isteyenlere süper güçler kazandırdığı düşünülerek harita pini ile süper kahraman amblemlerinin bir karışımı olarak tasarlandı.