G2A'dan epik oyunlar epik fiyata!

G2A Deal'in üçüncü ayağı ile epik oyunlar epik fiyatlar ile oyunculara sunuluyor. Oyun tutkunları bu indirimlere mutlaka göz atmalı.

G2A'dan epik oyunlar epik fiyata!

G2A.COM, yapımcı ve yayıncı programı ile birlikte G2A Direct, üçüncü oyun paketini G2A Deal üzerinden 11 Mayıs’ta yayımlıyor. Oyunseverler ile buluşacak olan üçüncü G2A Deal paketi Herocraft tarafından geliştirilen Tempest, ComonGames’in yapımcılığını üstlendiği The Uncertain: Episode 1- The Last Quiet Day, Bulbware’in Bulb Boy, Zillion Whales’in Mushroom Wars ve Ironward’ın The Red Solstice oyunlarını içeriyor.

Paket içeriğinde bulunan beş oyun ay başına 2.49€ abonelik ücreti ile ya da tek seferlik ödeme seçeneği olan 2.99€ fiyat etiketiyle sizin olabilir.

Her zaman olduğu gibi, bu G2A Deal sürümünde yer alan tüm oyunlar doğrudan geliştiricilerin ve yayıncıların kendileri tarafından verilir; Üçüncü taraf satıcıları buna dahil değildir.

G2A Deal’ın son sürümünde yer alan oyunların tamamı ilginç bağımsız yapımcı oyunlarının tanıtımı amacıyla seçilmiştir.

Tempest: Bir korsan hayatını yaşamaya ne dersiniz? Açık denizlere yelken açın ve birbirinden ilginç üç dünyayı keşfedin. Yeni görevler için gözünüzü dört açın ve düşmanlarınızın gemisini yağmalamak için daima tetikte olun. Açık dünya aksiyon RYO tarzı ile oldukça ilgi çeken Tempest’te dikkat etmeniz gereken en büyük unsur ise Kraken’ın her an heryerde karşınıza çıkabilme olasılığı!

1494486460_deal3press.jpg

The Uncertain: Episode 1 – The Last Quite Day: Episodic, hikaye odaklı, post-apocalyptic evrende geçen yapımda RT-217NP modeli bir mühendis robotunu kontrol etmeye hazır mısınız? Bu gizemli serüvende asıl cevap verilmesi gereken sorunun karanlık yönlerini aydınlığa çıkaracaksınız: İnsanlar neden onların dünyasını yok etti?

Bulb Boy: Uçuk ama bir o kadar da garip bir sevimliliğe sahip olan, kafası ampül şeklinde bir çocuğun hayatına dalın! 2D Point&Click tarzındaki bu advanture oyununda Bulb Boy’u kontrol edin ve şeytani varlıklara karşı mücadele verin!

Mushroom Wars: RTS tarzına sahip aksiyon içerikli bu strateji oyununda tarihin en büyük mantar ordusunu yönetin ve size karşı gelen kabilelere bir son verin. Mushroom Wars’da elinizden ne geliyorsa yapmaya hazır mısınız?

The Red Solstice: 2280 yılına yolculuk edin ve dünyanın sonundan sonra insanlığın tekrar hayat arayışı içerisinde olduğu Mars’ta hayatta kalmaya çalışın. Takım ve taktik tabanlı bu yapımda ne kadar ileriye gidebileceksin? İyi şanslar Space Marine!

Tüm key’ler G2A Deal üçüncü sürüm paketi içinde bulunmaktadır. Satın alma işleminden hemen sonra Steam aktivasyon kodları şeklinde elinize ulaşır ve bölgesel kilit bulunmamaktadır.

G2A Deal sayfası için tıklayın