Galaxy Note 10.1 için Android 4.4.2 güncellemesi başladı

Güncelleme Kies ve OTA üzerinden dağıtılıyor.

Galaxy Note 10.1 için Android 4.4.2 güncellemesi başladı

Samsung'un 2012 yılı tablet modellerinden Galaxy Note 10.1 için Android 4.4 KitKat güncellemesi geçtiğimiz haftalarda sızdırılmış ve kimi kullanıcılar odin aracılığıyla henüz final aşamasında olan güncellemeyi tabletlerine yükleyerek, KitKat güncellemesinin getirdiği yenilikleri test etme imkanı bulmuştu. Güney Koreli üretici test süreci tamamlanan güncellemeyi resmen dağıtmaya başladı. Kies ve OTA üzerinden dağıtımı sağlanan güncelleme ilk olarak Almanya'da kullanıcılarla buluşmaya başladı. Kademeli olarak dağıtılan yazılımın önümüzdeki günlerde farklı ülkelerde de boy göstermesi bekleniyor.

1401453138_samsung-galaxy-10.1-1.jpg

Performans artışı, daha hızlı arayüz, beyaz durum çubuğu simgeleri, gelişmiş pil ömrü, kilit ekranda kamera kısayolu, Hangouts'un mesaj uygulaması olarak kullanımı, kablosuz yazıcı desteği ve kilit ekranda tam ekran müzik çalar güncelleme kapsamında yer alan yenilikler.

Dilerseniz Türkiye güncellemesini beklemeden BURADAN (üyelik gerekiyor) Almanya için yayınlanan Android 4.4 ROM'unu indirerek Odin aracılığıyla yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.