Galaxy Note 2, Galaxy Alfa ve S5 Mini için Android 5.0 güncelleme tarihi netleşti!

Samsung, Galaxy Alpha,Galaxy Note 2 ve Galaxy S5 Mini için Android 5.0 güncellemesini 2015 ikinci çeyreğinde yayınlamayı planlıyor.

Galaxy Note 2, Galaxy Alfa ve S5 Mini için Android 5.0 güncelleme tarihi netleşti!

Güney Koreli Samsung'un ilk olarak Galaxy Note 4, daha sonra Galaxy S5 ve diğer amiral gemisi modelleri için başlattığı Android 5.0 Lollipop güncellemesinin ardından Galaxy Note 2, Galaxy Alfa ve Galaxy Mini S5 için güncellemenin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu. Geçtiğimiz saatlerde bu cihazların kullanıcıları için sevindirici haber geldi. 

Bildiğiniz gibi, Galaxy Note 4 , Galaxy Note Edge, Galaxy Note 3 , Galaxy S5 , Galaxy S5 Active ve Galaxy S4 için Android 5.0 güncellemesi belirli bölgelerde yayınlanmaya başlamış durumda. Peki Samsung için sırada hangi cihazlar var? 

1427881420_img20150401123552.jpg

Samsung Finlandiya ve Danimarka resmi web siteleri şirketin önümüzdeki Android Lollipop güncellemesini yayınlamayı planladığı cihazlar hakkında bazı ilginç bilgiler veriyor.  Sitelerde ortaya çıkan raporlar Galaxy Not II , Galaxy Alpha ve Galaxy S5 Mini için Android 5.0 güncellemesinin 2015'in ikinci çeyreğinde yayınlanacağını gösteriyor.

Bu da Samsung'un Adroid 5.0 güncellemesini yayınlaması için Galaxy Alpha, Galaxy Note 2 ve Galaxy S5 Mini sahiplerinin yaklaşık 1-3 ay arası beklemek zorunda kalacağı anlamına geliyor. Bu durumun kullanıcılar için iyi bir haber olup olmadığını bilemiyoruz ancak Samsung'un iki buçuk yaşındaki Galaxy Note 2 modelini unutmadığını görmek güzel bir haber. Öte yandan aşağıdaki linkten Samsung'un Android 5.0 güncelleme listesinde yer alan diğer cihazlara göz atabilirsiniz.

http://samsung.youmobile.org/

http://www.samsung.com/dk/info/update.html#note