Galaxy Note 3 esnek ekranla gelebilir

Samsung, Galaxy Note 3 için hangi ekran teknolojisini kullanacağına henüz karar vermiş değil.

Galaxy Note 3 esnek ekranla gelebilir

Samsung’un üçüncü nesil phablet Galaxy Note modeli henüz duyurulmadı ancak söylenti ve sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Koreli bir web sitesinden gelen yeni söylentilere göre Samsung, Galaxy Note 3’te plastik tabanlı OLED ekran (aynı zamanda esnek ekran olarak da bilinir) kullanmayı düşünüyor.

Koreli dev üretici, Note 3 modelinde bu ekranın verimli olup olmayacağı konusunda kararsız ve bunu anlamak için bekliyor. Samsung’u yakından takip edenler için bu söylenti çok şaşırtıcı gelebilir. Çünkü daha önce yayınlanan raporlarda Samsung’un esnek OLED ekran paneller üreteceği ancak sorunlarla karşılaştığı için Galaxy Note 3’te bu ekran teknolojisini kullanamayacağı söyleniyordu.

1374746910_samsung-galaxy-note-stylus-s-pen-aa-1-1600-645x430.jpg

Endüstri gözlemcilerine göre LG ya da Samsung, bu yıl bitmeden, plastik esaslı OLED ekran özelliğine sahip bir akıllı telefon piyasaya sürecek.

Asia Economic sitesinin haberine göre Samsung, Galaxy Note 3’te bu ekran teknolojisini kullanıp kullanmayacağına nihai bir karar vermek için Ağustos ayının sonuna kadar bekleyecek.

Şirketin Eylül ayında düzenlenecek olan IFA etkinliğinde Galaxy Note 3 phablet telefonu tanıtması bekleniyor. Bakalım ekran teknolojisi ne olacak?