Galaxy Note 3 ve S4 Active’in sağlam versiyonu gelecek

Samsung’dan iki sağlam telefon geliyor

Galaxy Note 3 ve S4 Active’in sağlam versiyonu gelecek

Galaxy S4 Active’i geçtiğimiz aylarda süslü Samsung tanıtımlarında görmüştük. S4’ün türevleri olarak gelen telefonlar birbirinden farklı özellikleriyle markete bir adım önde başlıyor. Kore’li ET News adlı siteden Samsung’un merkezinden alınan haberler geldi.

1381176942_note-3-wish-list.jpg

Samsung’un Galaxy Note 3’ün sağlamlaştırılmış yeni bir teknolojiyle farklı bir jenerasyonunun üretilmesini amaçladığı belirtiliyor. Ayrıca Galaxy S4 Active’in de sağlam versiyonunun S5 Active adıyla geleceği haberleri veriliyor.

Samsung’un 2013 yılındaki amiral gemisi S4’ten sonra Note 3’ün bütün özelliklerini taşıyan sağlam ve su geçirmez özellikli bir Galaxy Note 3 ve S5 Active’in 2014 yılının amiral gemisi olmaya aday olacağı kesin.

1381176933_operatorler-samsung-galaxy-note-3-kampanyalar-5120416o.jpg

Sony’nin Xperia Z1 telefonundan sonra Samsung’un ileri teknoloji cihazlarını suya dayanıklı yapma çabası gözlerden kaçmıyor. Kullanıcı tarafından ilgi de görüyor. Samsung'un telefonlarının özellikle S3'ün kolay kırılabilir haberlerinin gelmesiyle Sasmung yeni çıkan telefonlarında ilk olarak bu konulara özen gösterdiğini vurguluyor.

Hem ince hem de dayanıklı telefonlar kolay değil ancak Samsung gibi hem ekran teknolojisinde hem de telefon marketinde başarıyı yakalamış bir firmanın gözden kaçırmaması gereken bir durum olarak karşımıza çıkıyor.

1381176960_385980-samsung-galaxy-note-3-concept-image.jpg

Samsung'un yeni sağlam telefonları, telefonların küçük versiyonlarını çıkardığı stratejide olduğu gibi ilgi görürse bundan sonra Samsung'dan zayıf telefon görmeyeceğiz.