Galaxy Note 4'ün tasarımı şekilleniyor

Galaxy Note 4'ün şu ana kadar sızan detayları bir görüntüde birleştirildi.

Galaxy Note 4'ün tasarımı şekilleniyor

Bu ayın başında GSMArena sitesi Galaxy Note 4’e ait olduğu iddia edilen bazı görüntüler yayınlandı. Galaxy Alpha’da olduğu gibi metal çerçevenin yer verildiği telefon, aynı zamanda Galaxy Note 3’ün köşeli tasarımını da sürdürüyordu. Çeşitli kaynaklardan söz konusu görüntülerin sahte olduğuna dair haberler de yapıldı. Telefona dair yayınlanan fotoğraflar sadece bunlardan ibaret olduğu için Galaxy Note 4 hakkında yapılan haberlerin birçoğunda bu görüntülere yer verildi.

Son olarak Galaxy Note 4’ün ana ekran görüntüsü yayınlandı. SamMobile sitesi tarafından yayınlanan bu görüntü dünyanın popüler birçok sitesinde orijinal boyutuyla (2.560 x 1.440p) yayınlandı.

Galaxy Note 4’ün tanıtımına artık sayılı günler kaldı. 3 Eylül tarihinde resmiyet kazanacak telefonun son birkaç gün içerisinde yeni görüntülerle sahnelenmesi bekleniyor. Android Authority sitesi Galaxy Note 4’ün sızan görüntülerini ve yayınlanan duvar kağıdını temel alarak Galaxy Note 4’ün tasarımına gözler önüne seren ve gazlasıyla gerçek görününe bir görsel yayınlandı.

Yine benzer şekilde Galaxy Note 3 için de tanıtım tarihine yakın benzer görüntüler yayınlanmıştı ve bu görüntüler Galaxy Note 3’e büyük oranda benzemişti. Alt bölümde Galaxy Note 4’ün tasarımını büyük ölçüde gösteren fotoğrafa göz atabilirsiniz. 

1409290880_samsung-galaxy-note-4-exclusive-710x677.jpg