Galaxy Note 5 Gerçek Kullanım Pil Testi [Video]

Galaxy Note 5'in pil gücünü test ediyoruz.

Galaxy Note 5 Gerçek Kullanım Pil Testi [Video]

Samsung, Galaxy Note 5'i 27 Ağustos tarihinde yaptığı basın toplantısıyla bizlere birebir tanıttı. O günden beri test ettiğimiz Galaxy Note 5 ile ilgili geniş çaplı bir incelemeyi sizler için hazırlıyoruz ama incelemeye geçmeden önce Galaxy Note 5 hakkında en çok merak edilen konuyu sizler için masaya yatırmak istedik.

Galaxy Note 5 ile ilgili en çok hangi soruyu alıyorsun derseniz; sanırım bu noktada pil performansı cevabını vereceğim. Evet, sizlerden gelen sorular genellikle Galaxy Note 5'in pil performansıyla ilgili oluyor. Samsung yeni nesil Galaxy Note 5'te 3000 mAh gücünde bir pil kullanıyor. Bu pil gücünün 2K AMOLED ekran, 8 çekirdekli 64 bit Exynos 7420 işlemci, 4GB RAM'i nasıl besleyeceği herkesin kafasındaki soru işaretiydi. 

Bizde bu bağlamda sizler için bir test yapmaya karar verdik ve Galaxy Note 5'in pilinin gerçek kullanım koşullarında nasıl performans verdiğine yakından bakmak istedik. Bazı editör arkdaşlarımızın bu testi Geekbench 3'e yaptırmalarını ise traji-komik buluyoruz...

Sabah şarjdan çektiğim Galaxy Note 5'i tüm gün yoğun bir şekilde kullandım ve gün sonunda ne kadar şarjı kaldığını sizlere video ile ispat ettik. Videoyu izledikten sonra Galaxy Note 5'in pil performansı ile ilgili en doğru kararı kendiniz verebileceksiniz.

Bu konuda yorumlarınızı çok merak ediyoruz...