Galaxy Note 7'ler hurda olacak!

Samsung, piyasadan çektiği ve üretimini durdurduğu Galaxy Note 7 için bir hamle daha yaptı. Hali hazırda üretilmiş olan Note 7 modelleri hurda haline getirilecek!

Galaxy Note 7'ler hurda olacak!

Samsung'un başını uzun bir süre ağrıtan Galaxy Note 7, geçtiğimiz günlerde satıştan çekilmiş ve üretimi durdurulmuştu. Patlama olaylarından dolayı böyle bir hamle yapan Samsung, hali hazırda üretilmiş olan Galaxy Note 7'lerin ne olacağı konusunda bir açıklama yapmamıştı.

Bugün gelen açıklamalar firmanın Note 7'nin kötü giden şansından kurtulmak için cihazları direkt olarak çöpe atacağı yönünde. Bu açıklamadan sonra Galaxy Note 7 için yenileme çalışmasının olmayacağından artık eminiz.

1476338722_note78802.jpg

Barındırdığı materyallerden dolayı Galaxy Note 7'nin geri dönüşüm şansı da bulunmuyor. Bu yüzden 2 milyon adet Galaxy Note 7 güvenli bir şekilde hurda haline getirilecek.

Greenpeace gibi çevreci sivil toplum örgütleri Samsung'un Note 7'leri imha etme sürecinde doğaya duyarlı davranması konusunda uyarı yapıyor. Bakalım Samsung, Galaxy Note 7'leri nasıl imha edecek? İmha sürecinde de Note 7'ler patlayacak mı? Bekleyip göreceğiz..