Galaxy Note 7 yeniden satışa sunuldu

Samsung'un patlama sorunu ile gündeme gelen ve bu olaylardan sonra satışı durdurulan Galaxy Note 7 modelinde yeni bir gelişme yaşandı. Galaxy Note 7 tekrardan satışa sunuldu. Peki, yenilenmiş Galaxy Note 7 modellerinde patlama sorunu çözüldü mü?

Galaxy Note 7 yeniden satışa sunuldu

Samsung'un özellikleri ile büyük ses getiren Galaxy Note 7 modeli, bataryada meydana gelen mühendislik hatası olarak nitelendirilen bir sorundan dolayı saatli bomba gibi patlamış ve yaşanan patlama olaylarından sonra satışı durdurulmuştu. Samsung, burada büyük bir risk alarak yapılması gerekeni yaptı.

Firma, Galaxy Note 7 sahiplerinden cihazlarını iade etmelerini ve paralarını geri almalarını veya cihazları değişim için gönderip başka bir Galaxy modelini ücretsiz geçici bir süre kullanmalarını talep etmişti.

Galaxy Note 7 tekrardan raflarda!

Galaxy Note 7 patlama olaylarından uzun bir süre sonra, Samsung telefonu yeniden satışa sundu. Güney Kore'de satışına başlanan Galaxy Note 7, söylenene göre batarya patlama sorunundan tamamen kurtulmuş.

Şimdilik sadece Güney Kore'de yeniden satışa sunulan Galaxy Note 7, tahminlerimize göre; Ekim sonunda Türkiye'de yeniden satışa sunulacak.

Ancak daha önce değişimden gelen Galaxy Note 7 modellerinin çok nadir de olsa patlaması, Samsung'a olan güveni biraz zedeledi. 

Samsung için 4. çeyrek mali raporları önemli!

iPhone 7'ye rakip olması beklenen Galaxy Note 7'nin bu olaylardan sonra pek şansı bulunmuyor. 2016'nın 4. çeyrek mali raporlarında Samsung'un bu olaydan ne kadar ağır bir şekilde etkilendiğini Aralık ayında göreceğiz. Bakalım Note 7 ile yakalanamayan başarı, 2017'nin ilk çeyreğinde tanıtılacak olan Galaxy S8 ile yakalanabilecek mi?

1475487852_galaxy-note-7-relaunch-1.jpg