Galaxy Note 7'nin kamerası kesinleşti

Samsung Galaxy Note 7'nin kamerası burada listelendi!

Galaxy Note 7'nin kamerası kesinleşti

Hindistan'ın ithalat-ihracat izleme sitesi Zauba sayesinde son zamanlarda Samsung Galaxy Note 7’ye ait epey bilgi öğrendik. Galaxy Note 7’nin daha önce suya dayanıklılık ve iris tarayıcı özelliklerini listeleyen Zauba, şimdi de telefonun kamera bilgisini listeledi.

Listeye göre Samsung Galaxy Note 7’de, Galaxy S7 ve S7 Edge’de olduğu gibi 12 megapiksel kamera yer alacak. Geçen hafta SM-N930F (Galaxy Note 7) için bir 12MP kamera modülü Güney Kore’den Hindistan'a sevk edildi ve bu sevk Zauba’da yer aldı.

1469433539_cama-a.png

Listede yer alan kamera OIS ve otomatik odaklama özelliklerine de sahip. Bu özelliklerin her ikisi de Samsung’un amiral gemilerinde de yer alıyor. Samsung Galaxy S7, düşük ışıkta daha iyi görüntüler sunan geliştirilmiş 12 megapiksel kamera ile geldi. Galaxy S6’ya göre piksel sayısı düşük ama Galaxy S7’nin kamera pikselleri daha büyük. Bu pikseller düşük ışıkta daha iyi fotoğraf alınmasını sağlıyor. Ayrıca Galaxy S7’de oldukça f/1.7 lens özelliği mevcut. Galaxy S7’nin kamerası Galaxy S6’ya göre yüzde 95 daha iyi ışık alabiliyor.

Samsung Galaxy Note 7, 2 Ağustos tarihinde tanıtılıp 15 Ağustos tarihinde satışa sunulmaya başlayacak.