Galaxy Note 8, saydam bir kılıf ile geliyor

Samsung Galaxy Note 8, kutusundan saydam bir kılıf ile çıkacak.

Galaxy Note 8, saydam bir kılıf ile geliyor

Samsung'un  tanıtımı yaklaşan amiral gemisi Galaxy Note 8 hakkında yeni ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. En yeni haberler, telefonun satış paketleri ile ilgili ve Galaxy Note 7 Fan Edition ile birlikte gelen bir aksesuarı içermektedir.

Koreli basında çıkan habere göre, Samsung ilk kez Galaxy Note 8 perakende paketinde şeffaf plastikten yapılmış bir kılıfı ekleyecek. Kılıf, akıllı telefonun arka ve yanlarını örterek çizilmeye karşı koruyacak. 

1502176026_samsung-galaxy-note-8.jpg

Rapora göre Samsung, Galaxy Note 8 için yaklaşık 10 milyon kılıf talebinde bulundu ve bu nedenle halen 3 veya 4 Kore aksesuar üreticisi tarafından üretilmektedir. 

Şeffaf kılı ayrı olarak satın alınmak istendiğinde, 17 ila 27 $ arasında bir fiyata mal olacak.  Gelen bilgilere göre kılıf belirli pazarlarda Galaxy Note 8 yanında verilecek ve eğer, Güney Kore'de ilk kez piyasaya sürüldükten sonra, Galaxy Note 8 satışlarında önemli bir pozitif etkiye sahip olacak olursa Samsung,kılıfın kullanılabilirliğini pazarlara genişletebilir. Müşteri geribildirimi de dikkate alınacaktır.