Galaxy Note 8'in kaplamaları satışa sunuldu!

Ünlü sticker üreticisi dbrand, merakla beklenen Galaxy Note 8'in kaplamalarını satışa sundu. Bu sayede Note 8'in tasarımı gözler önüne serildi.

Galaxy Note 8'in kaplamaları satışa sunuldu!

Samsung'un 23 Ağustos tarihinde tanıtacağı söylenen yeni Phablet modeli Galaxy Note 8 için sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde final tasarımı sızan Note 8'in şimdi de ünlü sticker üreticisi dbrand tarafından bu tasarımı bir kez daha doğrulandı.

--> 

dbrand, sitesi üzerinden Galaxy Note 8 için geliştirdiği stickerları satışa sundu. Bu zamana kadar bu tür sızıntılara ev sahipliği yapan ve %100 doğruluk oranı ile dikkat çeken dbrand'in bu sızıntısı ile Galaxy Note 8'i çok daha rahat yorumlayabiliyoruz.

1500271020_note-8.jpg

Galaxy Note 8 tahmin edebileceğini gibi Galaxy S8'deki 18:9 oranındaki Infinity Display ekran ile geliyor. 6.7 inç büyüklüğünde olacağı söylenen bu ekranın çözünürlüğü ise 2K olacak. Cihazın arka bölümünde ise çift kamera kurulumu dikkat çekiyor.

Çift kamera kurulumununun yanında flaş, onun yanında ise parmak izi okuyucusu yer alacak. Mahşerin dört atlısı gibi dizilen bu kurulumun göze çok batmadığını söyleyebiliriz. Note 8, gücünü Snapdragon 835 yonga seti ve 4 GB RAM'den alacak. Uzak doğu ülkelerinde ise telefonun 6 GB RAM'e sahip sürümü satışa sunulacak.

1500271025_new-dbrand-skins-for-the-samsung-galaxy-note-8.jpg