Galaxy S4'ün Android 4.4 yüklü ekran görüntüleri yayınlandı!

Samsung'un güncellemeyi önümüzdeki haftalarda başlatması bekleniyor.

Galaxy S4'ün Android 4.4 yüklü ekran görüntüleri yayınlandı!

Samsung geçtiğimiz yıla damga vuran akıllı telefonları Galaxy S4 ve Galaxy Note 3 için Android 4.4 güncellemesini ocak ayında kullanıcılara sunmaya başlayacak. Kısa süre içerisinde güncellemeye ilişkin test aşamasında yazılımların geliştiriciler tarafından servis edilmesi beklenirken, SamMobile sitesi Android 4.4 yüklü Galaxy S4'e ait iki görsel yayınladı. Görsellerden birinde kilit ekran, diğerinde ise güncelleme sonrası telefonun AnTuTu test raporu ye yar alıyor.

1389334411_galaxy-s4.jpg

Telefonun güncelleme sonrası AnTuTu testinde 28 bin puanı geçtiği dikkatlerden kaçmıyor. Bu gelişme de güncelleme sonrası Galaxy S4'te performans noktasında önemli ölçüde gelişmelerin yaşanacağını gösteriyor. Kilit ekranda ise bildirim ekranında yer alan simgelerin artık tamamının beyaz renkte olduğunu görüyoruz. Ayrıca ekranın alt bölümünde yer alan kamera kısayolu Android 4.4 sonrası Nexus cihazlarda fazlasıyla aşina olduğumuz bir görüntü.

Geliştirme süreci devam eden Android 4.4 güncellemesinin ilk olarak Galaxy S4 için başlaması bekleniyor. Hemen akabinde ise Galaxy Note 3 güncellemeden nasiplenecek. Gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.