Samsung Galaxy S5 İlk Güncellemesini Aldı!

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S5 ilk güncellemesine kavuştu

Samsung Galaxy S5 İlk Güncellemesini Aldı!

Samsung'un Dünya Mobil Kongresinde tanıttığı Galaxy S5 hem donanımı hemde yazılımı ile mobil sektöre yön veren bir telefon oldu. Telefonun satışa çıkmasıyla birlikte Galaxy S5'in bazı yazılımsal sorunları olduğunu kullanıcılar yaptıkları yorumlarla firmaya bildirdiler. Bu sorunlar firmanın en üst düzey yöneticileri tarafından bile zaman içinde dile getirildi. "Yazılımsal" olarak değerlendirilen bu sorunlar kamera, galeri ve parmak okuma sensörlerinde yaşanmaktaydı. Bir kullanıcının parmak okuma sensörü ile ilgili yaşadığı sorunlarını anlatan aşağıdaki videoyu izlemenizi öneririm.

Samsung'un Galaxy S5'in bu sorunlarıı minimize edecek bir güncelleme yayınlayacağı kulislerde söyleniyordu ve az önce yapılan açıklamaya göre Samsung İngiltere başta olmak üzere tüm dünyada Galaxy S5 güncellemesinin dağıtımına başladı. Bu güncelleme ile 

  • Daha hızlı kamera açılışı ve kamera performansında artış
  • Galerinin kendi kendine kapanması ve geç tepki verme sorunlarının ortadan kalkması
  • Parmak okuma sensörünün yazılımının geliştirilerek daha doğru sonuç vermesinin sağlanması
  • Gelişmiş RAM yönetimi
  • Telefonda daha hızlı ve stabil bir arayüze Galaxy S5'in sahip olacağı söylenmekte.

Bu güncellemeyi telefonunuzun ilgili bölümünden yazılım güncellemesini kontrol ederek yapabilirsiniz. Güncelleme gelmediyse buraya tıklayarak 1,4 GB dosya boyutuna sahip bu güncellemeyi kendinizde yapabilirsiniz.