Galaxy S5 üzerinde bu özellik yerleşik olarak gelecek!

Samsung Galaxy S5’de dahili konferans özelliğini yerleşik olarak sunacak.

Galaxy S5 üzerinde bu özellik yerleşik olarak gelecek!

Samsung tarafından yayınlanan her yeni amiral gemisi akıllı telefonda olduğu gibi, Galaxy S5’de de muhtemelen kullanıcı deneyimi geliştirilecek ve çok sayıda yeni yazılım özellikleri yer alacak. Yeni gelen biz özellik haberi en azından bunun bir belirtisi olarak kabul ediliyor.

Yeni gelen bilgilere göre Samsung, yeni nesil amiral gemisi Galaxy S5’de dahili konferans özelliğini yerleşik olarak sunacak. Bu özellik ile birden fazla kullanıcı arasında video görüşme yapılabilecek. Kore Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Servisi’nde açılan bir belge böyle bir özelliğin arayüzünü gösteriyor.

1385467720_multi-party-conference-call-samsung-galaxy-s5.png

Yukarıda ve aşağıda gördüğünüz resimlerdeki gibi uygulama video akışlarını gösterdiği gibi videolu konferans görüşmelerine de izin verecek. Ayrıca bu görüşmelerde hem ön hem de arka kamera kullanılabilecek.

1385469604_samsung-galaxy-s5-groepsgesprek-video-1.png

 Mesajlaşma uygulaması Chaton ile de video görüşme mümkün ancak bu uygulama tek yönlü konferans çağrılarına izin vermiyor. Samsung bu özelliği ChatON uygulamasının içine güncelleştirerek verebilir ve Touchwiz arayüzüne ek olarak yeni amiral gemisinde kullanıcılarına sunabilir.