Galaxy S6 Türkiye'de ne zaman satışa çıkıyor belli oldu!

Hazır mısınız?

Galaxy S6 Türkiye'de ne zaman satışa çıkıyor belli oldu!

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Türkiye, akıllı cihaz fırsatlarını herkes için kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılmaya devam ediyor. Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından Barselona’da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi kapsamında, 1 Mart tarihinde Samsung’un gerçekleştirdiği “Unpacked” etkinliğiyle lansmanı yapılan son teknoloji Samsung Galaxy S6, abonelerine en son teknolojiyi sunmayı ilke edinen Vodafone tarafından 10 Nisan’da Vodafone Çok Satanlar Masası avantajlarıyla satışa sunulacak.

1425235883_p1020620.jpg.jpg

Üstün donanımı ve şık tasarımıyla dikkat çeken Samsung Galaxy S6, 23 Mart-10 Nisan tarihleri arasında Vodafone Cep Merkezleri’nde sergilenecek. Yeni Samsung için 1-10 Nisan tarihleri arasında ön sipariş alınacak ve Samsung Galaxy S6, 10 Nisan’dan itibaren Vodafone Çok Satanlar Masası’nda satışta olacak.

Samsung Galaxy S6, üstün teknolojisiyle ve akıllı cihaz dünyasına yepyeni bir soluk getiren özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni Samsung, 16 megapiksellik arka kamerası ve 5 megapiksellik ön kamerasıyla fotoğraf kalitesinde çıtayı yükseltiyor. Hızlı şarj teknolojisiyle 10 dakika içinde cihazın pilini 4 saatlik kullanıma hazır ediyor ve her an dijital dünyaya bağlı kalmayı sağlıyor. Yeni Samsung Galaxy S6; siyah, beyaz, altın ve mavi olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle tüketicilere sunuluyor.

1425235929_p1020626.jpg.jpg

Vodafone Çok Satanlar Masası’na katılacak Samsung Galaxy S6, tarifeye ek avantajlı ödeme seçenekleriyle Vodafone’luların mobil internet dünyasında bir adım öne geçmesini sağlayacak.