Galaxy S6 almak için en iyi neden!

Piyasada bu kadar donanımlı telefonlar varken neden Galaxy S6?

Galaxy S6 almak için en iyi neden!

Akıllı telefon piyasasını takip etmek hepimiz için her zaman zor olmuştur. Birini alıp kullanırken bir üst modelin tanıtıldığını görüyoruz. Bu yılın en çok konuşulan ve  beklenen telefonu Galaxy S6’yı bilmeyen kalmadı. Bu telefonu almak için en önemli nedeniniz ne olurdu? Güzel tasarımı ya da güçlü performansı mı? Ya da QHD ekran özelliği mi? Galaxy S6’nın kamera özelliği onu piyasada bulunan güçlü rakiplerinden ayıran en önemli özelliği.

1432586422_111.png

Galaxy S6 kameraya hızlı geçişi ve hızlı çekim moduyla telefonu satın alınması için en önemli nedeni diyebiliriz. 16 megapiksel arka kamera, 2. nesil optik görüntü sabitleme ve Sony IMX240 sensör özellikleriyle harika çekimler ve yüksek kalitede fotoğraflar çekebilirsiniz.

Galaxy S6'da ayrıca kamerayı hızlı başlatma hareketi çok önemli. Eğer etkin ise kilit ya da herhangi bir ekranda, ana ekran butonuna çift tıklayarak kamerayı bir saniyeden daha az sürede çalıştırabilirsiniz. Diğer cihazlar da benzer kısayollar sunuyor fakat Galaxy S6’daki kadar hızlı ve sezgisel değiller.

1432586579_1.jpg

Hızlı kamera özelliği  yukarıda gösterdiğimiz aşamları yaparak açabilirsiniz. (kamera/kamera ayarları/hızlı başlat aktif olmalı)

Telefonumuz tuş kilidindeyken hızlı kamera geçişi neden önemli? Yaz tatilinde, doğum günlerinde ve mutlu olduğunuz anıları kaçırmak istemiyorsanız bu özelliğiyle diğer cihazlara oranla daha hızlı olan Galaxy S6 tam size göre. Bu anıları yakalayamadığınız zaman cevabınızın telefonumun kamera geç girmesinden dolayı olduğunu söylemek istemezsiniz.