Galaxy S7 Edge patlamasından sonra Samsung müşteriye ne teklif etti?

Samsun, Galaxy S7 Edge patlaması ile komodini zarar gören müşteriye ne teklif etti?

Galaxy S7 Edge patlamasından sonra Samsung müşteriye ne teklif etti?

Patlayan akıllı telefon haberleri yeni yeni durulmuşken, Idaho'dan gelen bir haber, Samsung Galaxy S7 Edge’in patladığı yönünde oldu.

Tony Morgan ve eşi Theresa, 25 Haziran sabahı saat 4:30'da yatak odasında uyurken adamın Samsung Galaxy S7 Edge telefonu patladı. Telefon, Samsung'un kablosuz şarj aletini kullanarak şarj oluyordu ve görünüşe göre, tipik Galaxy Note 7 modasında olduğu gibi sorun pilden kaynaklanıyordu.

Samsung Galaxy S7 Edge'e sahip olan Theresa Morgan, "Sanki içeride silah patlamış gibi" oldu dedi. "Arkasından gelen dumanı gördük ve telefonum olduğunu keşfettik. Telefon yanmıyordu. Onu çıkarmak için bir havlu tutmak zorunda kaldım, çünkü aynı zamanda eritip bir tür kimyasal sızdırıyordu "diye kocası devam etti.

Adam telefonu verandaya çıkardı ve cihazın "siyaha döndüğünü, bir şeylerin pilden çıktığını gördü ve oldukça kötü kokuyor" dedi.

Bir yazılım mühendisi olan Morgan, evde bulunan iki Samsung Galaxy S7 Edge ünitesinin hiçbirinde şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadığını söyledi. Ancak patlama şarj cihazını yok etti ve komodin üzerindeki büyük yanık izleri bıraktı.

Samsung hasarlara 944 dolar ödüyor

Çift, telefonun yukarıdan şarj edilmesi durumunda evin yanmasına neden olabileceğini söylüyor. Ailesinin ikinci kattaki yatak odasında uyuduğunu söyledi.

Bu tür olaylarda binlerce dolara ulaşan hasarları beklerseniz de, Samsung, Verizon'la telefonun maliyetini ve sözleşmesinde kalan miktarı karşılamak için 944 dolar ödedi. Dahası, Samsung, patlamanın ardından komodini tamir etmeyi teklif etti.

Çift, telefonları beğenmesine rağmen cep telefonları için Samsung ile artık uğraşmak istemediklerini söylüyor. Şu anda Google'ın Pixel XL ürününe bakıyorlar.