Galaxy S7 edge'in, Yaparsın reklamı gençlere ilham veriyor!

Samsung Galaxy S7 edge’in “#yaparsın” temalı yeni reklam kampanyası, beş gencin başarı öyküsüne odaklanıyor. İşte çok ses getiren o reklamlar.

Galaxy S7 edge'in, Yaparsın reklamı gençlere ilham veriyor!

Samsung Türkiye, olimpiyatlara katılan en genç Türk jimnastikçi Tutya Yılmaz ile başlattığı reklam kampanyasını bir adım ileri taşıyor.Yeni reklam filmleri, #Yaparsın teması çerçevesinde beş gencin başarı öyküsüne odaklanırken, izleyicilere gönülden istenen her şeyi başarmanın mümkün olduğu konusunda ilham veriyor.

Samsung’un ödüllü telefonu Galaxy S7 edge için hazırlanan kampanyada, ürünün yeni mavi modeli de tanıtılıyor.
Reklam filmlerinde, Dağ Koşusu Balkan Şampiyonu Yasemin Zengin, Paletli Yüzme Gençler Dünya Şampiyonu Ömer Faruk Saydam, uluslararası ödüllü moda tasarımcısı Ece Gözen, uzaya gidecek Türk genci Halil Kayıkcı ve lisedeyken çektiği kısa film Cannes Film Festivali’nde gösterilen yönetmen Umut Delimehmet rol alıyor.

Yönetmenliğini Eralp Vardar’ın yaptığı; Sertab Erener, Şebnem Ferah ve Demir Demirkan’ın ortak çalışması olan “Aaa” şarkısının kullanıldığı reklam filmleri, Cheil Worldwide Turkey imzası taşıyor. Bu filmlerde, Samsung’un Galaxy S7 edge, Gear S3, Gear VR ve IconX ürünleri kullanıldı. Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen çekimler, beş günde tamamlandı.

Reklam filmlerini sonraki sayfalardan izleyebilirsiniz.

Yasemin Zengin (20)

Dağ Koşusu Balkan Şampiyonu

Yaptığı antrenmanlar sonrası katıldığı birçok yarışmada başarılı sonuçlar elde eden Yasemin Zengin, geçen Haziran ayında Bulgaristan'da düzenlenen 8'inci Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası'nda, 4 bin 100 metre genç kadınlar kategorisinde şampiyon oldu.

Yasemin Zengin, 2013 yılında Fransa'nın Marsilya kentinde yapılan Dünya Yıldızlar Dağ Koşusu'nda, milli takımla beraber dünya şampiyonu oldu.

Burdur’un Çine köyünde doğup büyüyen Zengin, ilham veren başarı hikâyesini şöyle aktardı: “Yaşadığım yer küçük bir yer. Köyde antrenmanlara başladım. Hedefim, dağa olabildiğince çabuk çıkıp süreyi düşürmekti, çünkü dağ yarışlarında durmamak önemlidir, durmadan sürekli tırmanmaya özen gösteriyordum. Milli takım formasını giyip o bayrakla yarışabilmek herkesin en çok istediği şeydir. Şampiyonluk yaşamak güzel bir duygu.”

Gözünü zirveye dikersen #yaparsın | Yasemin Zengin

Ömer Faruk Saydam (17)

Paletli Yüzme Gençler Dünya Şampiyonu

Ömer Faruk Saydam, Fransa’nın Annemasse kentinde düzenlenen Paletli Yüzme Gençler Dünya Şampiyonası’nda, 100 metre su üstü mono palet disiplininde yaptığı 00.37.07’lik dereceyle altın madalya kazandı.

İzlediği filmlerdeki köpekbalıklarından etkilendiği için çocukluğunda sudan çok korktuğunu belirten Saydam; başarı hikâyesini şöyle anlattı: “Yaşım küçük olmasına rağmen bana “Ömer ileride çok iyi olacaksın, asla bırakma” diyorlardı. Kendimi motive ettim, sürekli antrenmanlara gittim. Çok yoğun bir tempoydu. Türkiye Şampiyonası’na katıldım ve tam 3 Türkiye birinciliği kazandım. Son senemde Fransa’da da hedefim çok büyüktü, ilk yarışta ilk altın madalyamı kazandım. Köpekbalığı ile yer değiştirdim, köpekbalığı ben oldum. İnandığım bir şey var ki o da çok çalışırsan yaparsın.”

Çok çalışırsan #yaparsın | Ömer Faruk Saydam

Ece Gözen (26)

Dünyaca Ünlü Moda Tasarımcısı

Ece Gözen, 2012’de MUUSE X Vogue Talents’a katıldı ve En Vizyoner Tasarımcı seçildi. Bir yıl sonra kendi markasını kurdu ve sport-couture kreasyonlarıyla İstanbul Moda Haftası’nda yerini aldı.

Çizim ve tasarıma çocukluktan beri ilgi duyduğunu söyleyen Ece Gözen,“Tasarım yaparken bir bilim adamı gibi davranmak çok hoşuma gidiyor. Yurt dışında düzenlenen bir yarışmada yaklaşık 300 kişinin arasından koleksiyonum birinci seçildi. Bu uluslararası bir başarıydı. Hem ülkemi hem de kendi kimliğimi gösterebilmek adına benim için çok önemli bir fırsattı.” dedi.

Kendine inanırsan #yaparsın | Ece Gözen

Halil Kayıkcı (20)

Uzaya Gidecek Türk Genci

Halil Kayıkcı, ABD'nin Orlando eyaletinde düzenlenen uzay kampını başarı ile tamamlayarak uzaya gitme hakkı kazandı. Yaklaşık 2 milyon kişinin başvurduğu bu programa, yapılan ilk eleme sonucu, 60 farklı ülkeden 107 kişi seçildi. Uzay kampındaki dört günlük yarışma sonunda 23 kişi arasına girme başarısı göstererek uzay biletini aldı.

Çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirten Halil; “Benimki çocukluktan beri devam eden bir merak. Evrenin, Büyük Patlama’dan sonra sürekli genişlediğini öğrenince aradığım işi buldum. 2 milyon kişinin başvurduğu yarışmada son 23’e kalarak uzay biletini hak ettim. Bildiğim bir şey varsa, o da hayallerinden vazgeçmedikçe her şeyi yapabileceğin” dedi.

Hayallerinden vazgeçmezsen #yaparsın | Halil Kayıkcı

Umut Delimehmet (21)

Kısa Film Yönetmeni

Umut Demimehmet, Sürmene Anadolu Lisesi öğrencisiyken felsefe öğretmeni Cevat Zengin’i başrolde oynadığı bir kısa film çekti. Bu film Fransa’nın dünyaca ünlü Cannes Film Festivali’nde özel bir gösterimle izleyicilere sunuldu. Yapımcılığını resim öğretmeni Hakan Sümer’in yaptığı bu film ile Umut Delimehmet, Türkiye’de ödüller de aldı.

Umut, filminin Cannes’da gösterileceğini duyduğunda hissettiklerini de şöyle aktardı:“Filmin Cannes Film Festivali’nde gösterileceğini duyunca çok heyecanlandım, şaşırdım. ‘Bekle beni Fransa’ dedim ama beklemiyorlarmış, vize alamadım. Ancak, filmim gitti ve filmimin her şeyi anlattığını düşünüyorum. Türk sinemasında çok önemli yönetmenler var, bir gün onlardan biri olmak istiyorum. Bu başarı için ne gerekiyorsa da yapacağım” dedi.

Umudunu kaybetmezsen #yaparsın | Umut Delimehmet