Galaxy S8 alacaklara kötü haber!

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'i satın almak istiyorsanız sizlere kötü bir haberimiz var. Galaxy S8'in çok beğenilen özelliği kutudan çıkar çıkmaz kullanılmayacak!

Galaxy S8 alacaklara kötü haber!

Samsung'un Galaxy S8 ile sunduğu Bixby'si; Apple'ın Siri'sine, Amazon'un Alexa'sına, Google'ın Google Assistant'ına ve Microsoft'un Cortana'sına rakip olmak için tasarlanmıştı. Her teknoloji devi sesli asistanlara yatırım yapıyor. Çünkü cihazlarımızla etkileşim kurma özelliğinin geleceğin teknolojisine yatırım olarak duyuluyorlar.

Bu ayın sonlarında yeni Galaxy S8'nizi alıp kutusundan çıkardığınızda Samsung'un Bixby ses asistanı ile konuşmaya başlamayı düşünmeyin.

Büyük beğeni toplayan Bixby özelliği telefonun yanında yer alan tuş ile aktif ediliyordu. Ancak elektronik devi şimdi Bixby'nin 21 Nisan'da tüketicilere gönderdikleri Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ta çalışmayacağını söyledi.

Samsung tarafından yapılan açıklamada Bixby'nin sesli komutlarının henüz hazır olmadığı, Galaxy S8'in satışa sunulmasından sonra güncelleme ile bu özelliğin aktif edileceği aktarıldı.

1491980718_bixby.png

Ancak Samsung rakiplerinden farklı bir yaklaşım sergiliyor. Bixby, "Hava durumu bugün nasıl?" gibi sorulara cevap vermek yerine, telefonunuzu kontrol etmenize yardımcı olacak. Samsung, "Sagrada Familia'nın bir fotoğrafını bul, Sally'ye gönderin" gibi şeyler yapabileceğini söylüyor.

Bakalım Samsung Bixby ne zaman Galaxy S8 kullanıcılarına sunulacak?