Galaxy S8'in ekranı en iyi ekran seçildi!

DisplayMate, Galaxy S8'in ekranına şimdiye kadar ki en yüksek puanı verdi. İşte dünyanın en iyi ekranına sahip olan Galaxy S8'in puanı!

Galaxy S8'in ekranı en iyi ekran seçildi!

Ekran teknolojilerini yakından inceleyen ve vermiş olduğu puanların genel geçerliliği bulunan DisplayMate, şimdi de Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8'i masaya yatırdı.

Galaxy S8'in ekranını yakından inceleyen DisplayMate, puanlama tarihinde bir ilke imza atarak, Galaxy S8'e en yüksek puanı verdi.

Galaxy S8 ekranına A+ notunu veren DisplayMate, dünyanın en iyi mobil ekranı bu telefonda diyerek vermiş olduğu puanın arkasında olduğunu gösterdi.

1490786619_galaxy-s8-ozellikleri-2.jpg

DisplayMate'in Galaxy S8'in ekranına neden A+ puanını verdiği aşağıda yer alıyor.

İnç başına 570 PPI ile yeni 3K'dan daha yüksek çözünürlüklü ekran.

Geniş ekranlı laboratuvar ölçümlerimize dayanarak 4 Ekran Modu ve 3 Mutlak Renk Doğruluğu'na sahip Standart Renk Gamı.

%100 DCI-P3 Renk Gamut'u ve 4K Ultra HD TV'ler için kullanılan Dijital Sinema modu Galaxy S8'deki DCI-P3 Gamut, 2K Full HD TV'lerde kullanılan Rec.709 Gamut'tan %26 daha geniş. 

Galaxy S8, 4K UHD Premium TV'lerde üretilen aynı 4K Yüksek Dinamik Aralık içeriğini oynatmasına olanak tanıyan Mobil HDR Premium UHD İttifakı tarafından sertifikalandırılan ilk akıllı telefondur.

HDR kodlamaya sahip olmayan fotoğraflar ve videolar için HDR benzeri Genişletilmiş Dinamik Aralık sağlayan yeni bir video geliştirici.

Çok yüksek Ambient Light'ta ekran görünürlüğünü artıran ve HDR için gerekli olan yüksek ekran parlaklığını sağlayan 1.000 nits'lik yeni kayıt yüksek parlaklık. 

Adaptif Ekran ekranı modu için beyazrengini değiştirebilen RGB Renk Dengesi'ni değiştirebilen ayar.

Kullanıcıya daha iyi gece görüş ve daha iyi uyku sağlamak için ekrandaki mavi ışık miktarını ayarlama ve azaltma olanağı sağlayan Blue Light Filter'e sahip yeni bir GeceModu.

DisplatMate'in Galaxy S8 raporuna buradan ulaşabilirsiniz.