Galaxy S8 ile gelecek olan resmi aksesuarlar!

Samsung, Galaxy S8 ile gelecek olan resmi aksesuarların üretimine başladı mı? İşte Galaxy S8 hakkındaki yeni sızıntılar!

Galaxy S8 ile gelecek olan resmi aksesuarlar!

Samsung, genelde amiral gemisi akıllı telefonları ile birlikte bolca resmi aksesuar tanıtması ile bilinir ve bu durum Galaxy S8 ile de değişmeyecek. Samsung, önümüzdeki yılın başlarında duyuracağı Galaxy S8 ile sunacağı aksesuarların hazırlığına şimdiden başladı.

Galaxy S8 ile gelecek olan resmi aksesuarlar

SamMobile sitesine göre Samsung, Galaxy S8’in Clear Wiew kılıfları da dahil olmak üzere LED View kılıf, S View kılıf, Klavyeli kılıf ve pil ömrünü uzatan kılıflar gibi Galaxy S7 için yapılan tüm aksesuarları Galaxy S8 için de hazırlıyor.

İlginçtir ki, gelen iddialara göre 3.100 mAh ekstra pil sunan Galaxy S7 Backpack kılıfı, Galaxy S8 için 2.600 mAh ekstra pil ömrü sunacak.

1479800214_ef-zg920b-2.jpg

Bazı Galaxy S8 aksesuarları da daha önceki modellerde kullanılmamış Galaxy S8’e özel aksesuarlar olacak. Örneğin Alcantara malzeme ile kaplı bir koruyucu kılıf olacak. Alcantara, deri gibi görünen ama deri olmayan ve lekelere ve suya daha dayanıklı süet deriye benzeyen sentetik bir madde.

Galaxy S8 için başka bir yeni aksesuar ise zengin bağlantı seçenekleri ile bir Multimedya Dock olacak.

Samsung Galaxy S8’in şubat ayı sonlarında düzenlenecek olan MWC 2017 kapsamında tanıtılması bekleniyor.