Galaxy S8 ile Nokia 8 kamera karşılaştırması (Video)

Çift kameralı Nokia 8 ile Galaxy S8'in kamerası karşılaştırıldı. Zeiss optik kamera ile Dual Pixel'in kozlarını paylaştığı kamera karşılaştırması haberimizde.

Galaxy S8 ile Nokia 8 kamera karşılaştırması (Video)

Samsung, Galaxy S8 ile büyük bir başarı elde etti. Infinity Display ekranı ve dual pixel teknolojisine sahip kamerası ile fark yaratan Galaxy S8, Nokia'nın yeni amiral gemisi modeli Nokia 8 ile kozlarını kamera testinde paylaştı. Videolu olarak yapılan kamera karşılaştırmasında çoğu noktada Galaxy S8 önde olsa da, Nokia 8 farklı ambiyanslarda öne geçmeyi başarıyor.

Galaxy S8, 12 megapiksel çözünürlüğünde dual pixel kameraya sahip. Diyafram açıklığı f/1.7 olan Galaxy S8, faz algılama ve OIS teknolojilerini barındırıyor.

Nokia 8 ise 13 + 13 Megapiksel çözünürlüğünde iki arka kamera ile geliyor. Bu kameradan biri RGB diğeri ise monokrom yani siyah-beyaz fotoğraf çekiyor. OIS destekli bu kameranın diyafram değeri ise f/2.0 değerinde. Nokia 8'in en büyük farkı ise Zeiss optik kamera oluyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizi Galaxy S8 ile Nokia 8 kamera karşılaştırma videosu ile baş başa bırakalım. (Video 50.saniyeden sonra başlıyor)