Galaxy Tab 2 7.0 için Android 4.2.2 güncellemesi resmen başladı

Samsung, tablet cephesinde de Android 4.2 güncellemesine başladı.

Galaxy Tab 2 7.0 için Android 4.2.2 güncellemesi resmen başladı

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S II Plus modeli için Android 4.2.2 güncellemesini ilk olarak Almanya’da başlatan Samsung, güncelleme kapsamına bir cihazı daha ekledi. Güney Koreli üretici Galaxy Tab 2 7.0 (P3100) için Android 4.2.2 güncellemesine ilk olarak Franda’da başladı. Kies ve OTA yolu ile dağıtımı gerçekleşen güncellemenin kısa süre içerisinde diğer ülkelere de yayılması bekleniyor.

1375521632_gsmarena001.jpg

Geliştirilen özel bildirim paneli, kilit ekranda widget desteği, Daydream ekran koruyucu modu, birden fazla kullanıcı hesabı girişi, TouchWiz arabiriminde bazı görsel yenilikler, performans artışı ve pil iyileştirmeleri güncelleme kapsamında sunulan yenilikler arasında yer alıyor.

Samsung cephesinde Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy S III ve Galaxy Note II cephesinde merakla beklenen güncellemenin akıbeti henüz netlik kazanmış değil. Galaxy S III ve Note II’nin doğrudan Android 4.3’e güncelleneceği konuşulurken, Galaxy S II ve Galaxy Note içinse resmi desteğin Android 4.1.2 ile sonra ereceği iddia ediliyor.