Galaxy Tab S3 tanıtıldı! İşte Galaxy Tab S3 özellikleri!

Samsung, yeni tableti olan Galaxy Tab S3 modelini duyurdu. İşte Galaxy Tab S3 özellikleri ve fiyatı hakkında her şey!

Galaxy Tab S3 tanıtıldı! İşte Galaxy Tab S3 özellikleri!

Samsung, bugün Galaxy Tab S3 tabletlerinin Türkiye tanıtımını yaptı. Samsung, Galaxy Tab S3’ü oyun ve eğlence tutkunları için optimize ederek tablet deneyimini zenginleştiriyor. Galaxy Tab S3 özellikleri ve fiyatı hakkında her şeyi sizler için bir araya getirdik.

Galaxy Tab S3 özellikleri

Galaxy Tab S3, 9,7 inçlik 1536 x 2048 çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile geliyor. S-Pen destekli olan Galaxy Tab S3, donanım bölümünde de iddialı. Galaxy Tab S3; Snapdragon 820 yonga seti ve 4 GB RAM'den gücünü alıyor.

Galaxy Tab S3; Samsung'un otomatik odaklama özellikli 13 megapiksel ana kamera ve yüksek kaliteli fotoğraflar için 5 megapiksel ön kamera içeren yenilikçi Galaxy teknolojisinin mirasını sürdürüyor. Tabletlerin aynı zamanda genişletilebilir depolama ve hızlı şarj özellikleri gücün daha verimli kullanılmasını sağlıyor.

1493064647_galaxy-tab-s3.jpg

9 mm kalınlığa sahip geliştirilmiş S Pen, gerçek bir kalem gibi kullanılıyor. Basınca duyarlı 0,7 mm'lik uca sahip olması sayesinde doğal bir yazı deneyimi sunuyor. S Pen, hızlı not almak için Screen Off Memo, kolay düzenleme için PDF Annotation ve profesyonel düzeyde çizim için Gelişmiş Çizim Araçları gibi kullanışlı özellikler içeriyor.

Galaxy Tab S3 gerçeğe yakın renkler ve canlı dijital içerikle 10 bit renge sahip HDR (yüksek dinamik aralık) video içeriği destekliyor.

Samsung Flow, güvenli bir giriş için oturum açarken Galaxy Tab S3’de parmak izi ile kimlik doğruluyor. Bu özellik aynı zamanda kesintisiz bir çalışma sağlıyor ve dokümanları mobil cihazdan tablete aktarmak için uyumlu cihazlar arasında kablosuz bağlantı kurabiliyor.

Galaxy Tab S3; Samsung'un otomatik odaklama özellikli 13 megapiksel ana kamera ve yüksek kaliteli fotoğraflar için 5 megapiksel ön kamera içeren yenilikçi Galaxy teknolojisinin mirasını sürdürüyor. Tabletlerin aynı zamanda genişletilebilir depolama ve hızlı şarj özellikleri gücün daha verimli kullanılmasını sağlıyor.

Galaxy Tab S3’ün tavsiye edilen perakende satış fiyatı Galaxy Tab S3 LTE için 2.999 TL ve Galaxy Tab S3 Wi-Fi için 2.499 TL olarak belirlendi.