Modern Combat Versus geliyor!

Mobil platformlar için geliştirdiği AAA kalitesindeki oyunlar ile bilinen Gameloft, yeni oyunlarını duyurdu. İşte Gameloft'un birbirinden güzel yeni mobil oyunları.

Modern Combat Versus geliyor!

Gameloft, yakında yayınlayacağı Zombie Anarchy, Asphalt Xtreme ve sevilen serilerinin yeni oyunları Modern Combat Versus ve Gangstar New Orleans‘ı duyurdu.

Asphalt Xtreme

Gameloft’un 320 milyondan fazla yüklenen popüler oyunu yeni uyarlamasıyla dönüyor: Asphalt Xtreme. Yarışlar yoğun heyecan arayan yarışçılar için tasarlandı. Yarışçılar bitiş çizgisine ilk olarak ulaşabilmek için son hızla yarışırken
kum tepelerini aşmak, kanyonlar arasında araçlarını kontrol etmek ve rakiplerini yok etmek zorundalar.

Gobi Çölü’nden Phuket’in ıssız ormanlarına kadar birçok olağanüstü arazide yarışacak olan yarışçılar; canavar kamyonlar, rally arabaları, buggy’ler gibi birçok araca hükmedecek.

Asphalt Xtreme iPhone, iPad, iPod touch, Android ve Windows cihazlar için 2016 sona ermeden yayında olacak.

Zombie Anarchy

Oyuncular, kıyamet sonrası bir dünyada, hayatta kalan son kişileri bulmak ve onlara hem ölülere hem de canlılara karşı gerçekleşecek vahşi bir mücadelede liderlik etmek zorunda. Çarpışma esnasında anlık olarak tüm taktiksel bilgilerini kullanıp hayatta kalanlara liderlik etmeleri, savunma stratejileri geliştirip kamplarını düşman saldırılarından korumaları ve hayatta kalmaları gerekiyor.

Zombie Anarchy, önümüzdeki günlerde tüm dünyada iPhone, iPad, iPod touch, Android ve Windows için yayında olacak.

Gangstar New Orleans

Mobil dünyanın en üst düzey open-world aksiyon oyunu geri dönüyor, bu kez büyüleyici şehir New Orleans’ta. Yakalanacak yüzlerce araç, kocaman bir cephanelik ve istediğin gibi özgürce dolaşabileceğin bir şehir. Oyuncular efsanevi bir suçlu olmak için gereken her şeye sahip.

Gangstar New Orleans bu sene içerisinde iPhone, iPad, iPod touch, Android ve Windows için yayınlanacak.

Modern Combat Versus

Gameloft’un tarihi serisi yeni bir oyunla dönüyor: Modern Combat Versus. Popüler FPS oyunu bu kez multiplayer oynama ve eSpor etkinlikleri düzenlenme özelliklerine odaklanarak tasarlandı. Oyuncular nefes kesen grafikler ve sezgisel,
yenilikçi mobil kontrollerden çok etkilenecek.

Modern Combat Versus iPhone, iPad, iPod touch, Android ve Windows’ta 2017 yılında yayınlanacak.