Google'dan 'Ücretsiz' Android uygulama geliştirme kursu!

Android uygulaması geliştirmek ister miydiniz? Hemde bu işin kaynağı Google tarafından aldığınız bilgilerle.

Google'dan 'Ücretsiz' Android uygulama geliştirme kursu!

Bir çoğumuz bunu en az bir kere istemişizdir.Son zamanlarda geliştiriciler mobil platformlara fazlasıyla ilgi gösteriyor.Hal böyle olunca başı çeken iki işletim sisteminin mağazalarındaki uygulama sayıları gün geçtikçe artış göstermekte.Bu durumda bu işlerle hiç alakası olmayan ya da az çok bir şeyler bilip uygulamayan insanlarda uygulama yapma isteği doğabiliyor.Fakat bunun için gerekli olan programlama dillerini de bilmek gerek.

Eğer İngilizce'nizin iyi olduğunu düşünüyor ve uygulama geliştirme ile ilgili hiçbir şey bilmiyorsanız Google imdadınıza yetişiyor.Bizzat Google geliştiricileri tarafından ders almanıza olanak sağlayan sistem ücretsiz olarak kullanımda.

1466685441_udacity-android.jpg

Udacity ve Google'ın işbirliğiyle açılan kursta bir hafta boyunca Android uygulama geliştirme dersi alabilirsiniz. Tamamen sıfır bilgiye sahip bireyleri hedef alan bu kısa eğitimin amacı ufak ve basit de olsa bir uygulama geliştirmeniz yönünde.

Kursun başka bir güzelliği ise eğitimi bitiren ilk 50 kişiye Google'ın kendilerini geliştirmesi için verdiği burs.Yani sonuç olarak Android uygulama geliştirme eğitimi alıp üzerine bir şeyler katmak için Google'dan burs alma şansınız var.

Bazılarına göre dazavantaj olabilecek şey ise bu ücretsiz bir haftadan sonra devam etmek istemeniz halinde 199 dolar ödeme yapmanız gerektiği.Ama elbette zorunda değilsiniz.

Düzenlenen bu programın detaylarına bakmak isterseniz ve eğitime hemen başlamak isterseniz buraya tıklayın.

Kaçırmamanızı şiddetle tavsiye etiğim bu program kısa da olsa belki size yeni ufuklar aralayabilir.