Google akıllı telefonlarda mobil aramayı hızlandırdı!

Google geçtiğimiz saatlerde Google+ hesabından yaptığı açıklama ile mobil cihazlarda arama sonuçlarının hızlandırıldığını açıkladı.

Google akıllı telefonlarda mobil aramayı hızlandırdı!

Google, geliştirilmiş mobil arama algoritmasının kullanıma sunulduğunu resmi Google+ hesabı üzerinden bir yazı ile Android kullanıcılarını bilgilendirdi.

Şu an itibariyle bağlantı yönetiminde yapılan yeni optimizasyonlar sayesinde akıllı telefon ve tabletinizden yaptığınız herhangi bir arama daha hızlı olacak. Bağlantı hızınıza ve bu parametrenin tespit hızına bağlı olarak arama sonuçlarında daha fazla zengin içeriğe sahip siteler arama sonuçlarında ilk sıralarda yer alacak. Arama sonucunuza göre mobil uyumluluğu olmayan ve daha az içeriğe sahip siteler gerilerde veya sonraki sayfalarda kendine yer bulabilecek.

1428535681_img20150409021933.jpg

Google'ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı bu algoritma sayesinde Android işletim sistemli akıllı cihazlarınızdan arama yapmak ve en doğru bilgiye ulaşmak daha hızlı olacak. Yeni hızlı mobil arama özelliği için herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yok. Hızlı mobil arama özelliği şu andan itibaren kullanılabilir durumda.