Google Pixel 2, Android 8.0.1 ile göründü!

Google'ın merakla beklenen telefonu Pixel 2, Android 8.0.1 ile çalışırken görüntülendi.

Google Pixel 2, Android 8.0.1 ile göründü!

Google'ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı Pixel 2 modelinin, FCC tarafından sertifika aldığı ortaya çıktı. FCC web sitesinde bulunan belgelere dayanarak, Pixel 2'nin bir kez daha HTC tarafından üretileceği anlaşılıyor. Ayrıca, Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinin HTC U11'de kullanılan Edge Sense modeline benzer özelliklere sahip oldukları ortaya çıkıyor.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar; uygulamaları açmak, belirli işlevleri denetlemek (örneğin bir resim yakalamak gibi) için telefonun her iki tarafını da sıkabilecek. FCC sızıntısı, Pixel'de bu özelliğin "Aktif Kenar" olarak isimlendirileceğini gösteriyor.

Pixel 2'ye ait olduğu iddia edilen bazı sızdırılmış ekran görüntülerine dayanılarak, telefon kutusundan Android 8.0.1 sürümü ile çıkacak. Bu arada, ekran görüntüsüne diller, girdi ve jestler bölümüne bakarsanız, "Asistanınız için Active Edge'i sıkıştırın" yazıyor. Böylece, Pixel 2 kullanıcıları cihazın kenarlarını sıkarak Google Assistant'ı etkinleştirebilecek.

1502862767_pixel.png

Ekran görüntüleri ayrıca yerel depolama alanının 64 GB olduğunu ortaya koyuyor. Ayrıca Pixel 2'nin işlemcisinin beklendiği gibi Snapdragon 836 olmayacağı, Google'ın tercihini Snapdragon 835'ten yana kullanacağı da yine ekran görüntüsü ile ortaya çıktı.