Google Pixel 2'nin final tasarımı görüntülendi!

Google'ın merakla beklenen yeni telefonu Pixel 2, bugün kılıf üreticisi Olixar sayesinde görüntülendi. İşte Google Pixel 2'nin final tasarımı.

Google Pixel 2'nin final tasarımı görüntülendi!

Google, önümüzdeki aylarda 2017'nin son kozunu oynayarak karşımıza Pixel 2 modeli ile çıkacak. Söylentilere göre Snapdragon 836 yonga setini ilk kullanacak telefon olan Google Pixel 2 ve Google Pixel XL 2, kutusundan Android 8.0 sürümü ile çıkacak. Hem yazılım hem de donanım anlamında ilklerin telefonu olacak olan Pixel 2, bugün kılıf üreticisi Olixar sayesinde görüntülendi.

Olixar, Pixel 2 ile uyumlu kılıflarını satışa sunarken, Pixel 2'nin görüntülerini de paylaştı. Google Pixel 2'nin arka kamerası daha önce de belirttiğimiz gibi iPhone 7'deki gibi geniş bir alan kaplayacak. Kameranın sol yanında ise true tone destekli flaş yer alacak.

Google, parmak izi okuyucusunu cihazın arka bölümüne yerleştiriyor. LG G6'daki FullVision ekran benzeri komple ekran tasarımı ile gelecek olan Pixel 2, ekran oranı olarak tercihini 18:9'dan kullanacak gibi duruyor. Pixel 2'nin 5 inç ekrana, Pixel XL 2'nin ise 5.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olması bekleniyor.

1501741635_pixel-2.jpg