Google Pixel 2 tasarımı ile karşımızda!

Google'ın merakla beklenen yeni amiral gemisi Google Pixel 2, kılıflar ile görüntülendi. İşte Google Pixel 2'nin tasarımı.

Google Pixel 2 tasarımı ile karşımızda!

Google, geçtiğimiz yıl ilk defa telefon işine girmiş ve karşımıza büyük beğeni toplayan Google Pixel ve Pixel XL modelleri ile çıkmıştı. Google'ın bunu bir gelenek haline getirmesi ve bu yıl da yeni Pixel modellerini tanıtması bekleniyordu. Bugün merakla beklenen Google Pixel 2, kılıfları ile ortaya çıktı.

Google Pixel 2 nasıl olacak?

Sızıntılara göre; Google Pixel 2, LG G6'da olduğu gibi 18:9 ekran oranı ile gelecek. Kullanıcılara daha fazla kullanım alanı sunan bu ekran maalesef ki Galaxy S8 gibi tüm ön yüzeyi kaplayamayacak. Cihazın arka bölümünde ise parmak izi okuyucu ve yüksek ihtimalle tek kamera kurulumu yer alacak.

--> 

Bu tek kamera kurulumu kılıfın genişliğine bakacak olursak oldukça büyük bir lens ile gelecek. Fotoğraf konusunda DxOMark'ta liderliğini HTC U11'e kaptıran Google'ın, tahtı Pixel 2 ile yeniden almak istediği anlaşılıyor.

Android 8.0 işletim sistemi, Snapdragon 835 yonga seti ve 4 GB RAM ile gelmesi beklenen Pixel 2, yıl sonuna doğru resmi olarak tanıtılacak.

1499757496_pixel-2.jpg