Google Pixel'in sevilen özelliği diğer Android telefonlara geldi!

Google Pixel ile gelen parmak işaretleri ile telefonu yönetme özelliği Fingerprint Gestures uygulaması ile diğer Android telefonlara da geldi.

Google Pixel'in sevilen özelliği diğer Android telefonlara geldi!

Google Pixel'in en çok beğenilen özelliklerinden biri de telefonun arka bölümünde yer alan yüzeye parmak işaretleri ile önceden belirlemiş olduğunuz kısayolları yönetme olmuştu. Bu özellik Fingerprint Gestures uygulaması ile sadece Google Pixel'e özgü olmaktan çıkıyor ve diğer Android telefonlara da geliyor.

Fingerprint Gestures uygulaması ile parmağınızı ekrana tek veya iki defa tıklayarak veya yukarı, aşağı, sağa ve sola parmağınızı yine ekran üzerinde hareket ettirerek kısayolları aktif edebilirsiniz.

1479109231_ekran-resmi-2016-11-14-10.40.02.png

Atayabileceğiniz kısayollar arasında; tüm uygulamaları açmak için atama, zil sesini açıp/kapatma, uyku moduna alma, bildirim panelini açma, şarkı çalma, şarkılarda ileri, geri ve durdurma kısayollarını kullanma, bölünmüş ekranı açıp/kapatma ve hızlı ayarları açma yer alıyor. Ancak bazı özellikleri aktif etmek için cihazınızın Root'lu olması gerekiyor.

Ücretsiz olarak sunulan Fingerprint Gestures'da uygulama içi satın alma seçenekleri yer alıyor. Eğer uygulamanın ince ayarlarına ulaşmak istiyorsanız belli bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Fingerprint Gestures uygulamasını indirmek için tıklayın