Google'dan Android Auto sürprizi

Android Auto artık her arabada kullanılabilecek.

Google'dan Android Auto sürprizi

Dün akşam düzenlenen Google I/O 2016 etkinliğinde yenili uygulama ve hizmetlerin yanı sıra bazı gelişmelerde duyuruldu. Bunlardan biri de Android Auto hakkında oldu.

İlginizi çekebilir>>>

Google ileriki zamanlarda Android Auto mobil uygulamasına bir güncelleme yayınlayarak, Android Auto’yu tüm otomobillerde kullanılabilir hale getirecek. Android Auto otomobilinizle giderken yolda size asistanlık yapıyor. Tüm sürüş asistanı ihtiyaçlarını büyük düğmeleri ile ve basit bir arayüz aracılığıyla gerçekleştiriyor.

 1463665741_header.jpg

En iyi model aracı bile alsanız Google’ın bu hizmetini bulamayabilirsiniz. Ancak Google telefon yoluyla Google Auto hizmetini size sunuyor. Böylelikle tüm araçlarda bu hizmeti kullanabileceksiniz. Google, Android Auto’nun dünyada daha fazla sürücülere ulaşmasına yardımcı olmak için, Android Auto telefon uygulamasına büyük bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu.1463664658_screenshot-2016-05-19-13.42.14.jpg

Androi Outo ile telefonunuzun arayüzü değişecek ve iki eliniz direksiyondayken bile kolaylıkla kullanabileceksiniz.  Yani, kısa mesaj göndermek, çağrıları başlatmak, navigasyon için sormak ve müzik oynatmak gibi işleri kolayca yapabileceksiniz.