Google'dan Android cihazlar için interaktif duvar kağıdı!

Google'ın Android cihazlar için yayınladığı İnteraktif duvar kağıdı cihazınızın durumunu hakkında bilgi veriyor.

Google'dan Android cihazlar için interaktif duvar kağıdı!

Google Creative Lab ekibi Android destekli cihazlar için Meter adlı bir duvar kağıdı uygulaması yayınladı. Materyal Tasarım tarzında basit  çizimlerin yardımıyla yapılan duvar kağıdı, sinyal, Wi-Fi, pil ve cevapsız bildirimlerin sayısı durumu hakkında size bilgi verebiliyor.

İnteraktif duvar kağıdı Meter, cihazınızın durumu hakkında doğru verilere erişebilmek için kurulumu sırasında size uygulamaya uygun izinleri istiyor. Üç çeşit duvar kağıtları oldukça basit olmasına rağmen görevi ile kullanıcıya mükemmel şekilde bilgilendiriyor.Ekranı her açtığınızda rastgele seçilen üç resimlerden biri telefonunuzun batarya durumu, Wifi kalitesi ve bildirim ekranı bilgilerini sunuyor.

1444228508_img20151007172938.jpg

Örnek vermek gerekirse, daire şeklindeki duvar kağıdı cihazınızın şarj durumuna göre ortadaki top büyüyüp küçülebiliyor. Buna ek olarak, ivme ölçer sensörü ile çalışan duvar kağıdı telefonununuz ivme durumunu gösterebiliyor.

Google Creative Lab ekibinin geliştirdiği interaktif duvar kağıdı şuan ülkemiz için kullanıma sunulmuş değil. Ancak Meter isimli uygulamayı buradan cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.