Google'dan yeni uygulama!

Google, bulut hizmetlerini tek çatı altında toplayan yeni masaüstü uygulamasını yayınladı.

Google'dan yeni uygulama!

Google, fotoğraflarınızı ve diğer dosyalarınızı buluta yedeklemek için Google Fotoğraflar ve Google Drive için mevcut masaüstü istemcilerinin yerini alacak yeni ve kolaylaştırılmış bir masaüstü uygulaması yayınladı.

Yedekleme ve Senkronizasyon adındaki uygulama, macOS ve Windows platformlarında çalışıyor ve ücretsiz olarak sunuluyor. Google, bu uygulama ile yedekleme işlemini herkes yapacak kadar basit hale getirmeyi umuyor.

Yeni uygulama Google Fotoğraflar ve Google Drive için birleştirmekle kalmaz, dosya ve klasörleri bilgisayarınızdaki herhangi bir yerden yedeklemenize izin verir. Daha önce, dosyaların yüklenmesi ve senkronize edilmesi için özel bir Google Drive klasörüne (Dropbox'da olduğu gibi) kaydedilmesi gerekiyordu.

-->

Belirttiğiniz klasörlerdeki dosyalar otomatik olarak yedeklenir ve Web'de ve Yedekleme ve Senkronizasyon'un yüklü olduğu diğer bilgisayarlarda erişilebilir hale getirilir.

1499926660_google-backup-2.jpg

Kullanıcılar Gmail, Google Fotoğraflar ve Google Drive'da paylaşabilecekleri 15 GB boş alana sahipler. 15GB'dan fazla dosyanız varsa, ekstra depolama alanı satın almanız gerekiyor.

Yedekleme ve Senkronizasyon uygulamasını indirmek için tıklayın