Google'ın en kibar kullanıcısı

Google, aramalarını "Lütfen" ile başlayıp "Teşekkür ederim" yazarak biteren 86 yaşındaki İngiliz May Ashworth'a resmi Twitter hesabından teşekkür etti.

Google'ın en kibar kullanıcısı

86 yaşındaki İngiliz May Ashworth, aramalara cevap verenlerin Google merkezinde çalışanlardır diye düşündüğünden her seferinde "lütfen" ve "teşekkürler" ifadelerini de eklemiş.

Ben John adında bir gencin büyükannesinin Google’da yaptığı aramanın görüntüsünü paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Ashworth'un Google'da aramalarını bu şekilde yaptığını, ilk olarak 25 yaşındaki torunu Ben John fark etti. Büyükannesinin bilgisayarını kullanan John, Ashworth'un bütün aramalarının sonunda "Teşekkür ederim" yazdığını gördü. Twitter'da bu aramalardan bir tanesinin ekran görüntüsünü paylaşan John şöyle yazdı:

"Aman Tanrım! Büyükannemin dizüstü bilgisayarını açtım, ne zaman Google'da bir şey arasa 'lütfen' ve 'teşekkür ederim' yazıyor."

1466143950_untitled-2.jpg

Google, 86 yaşındaki İngiliz May Ashworth'un arama motorunda yaptığı bu aramaya kayıtsız kalmadı. Şirket, aramasına "Lütfen" ile başlayıp, "Teşekkürler" yazarak bitiren kullanıcısına resmi Twitter hesabından teşekkür etti. 

"Sayın Ben'in büyükannesi. İyi olduğunuzu umuyoruz. Dünyada yapılan milyarlarca aramanın arasından sizinki bizi gülümsetti. Bu arada sorunuzun cevabı 1998. Biz teşekkür ederiz!"

1466143461_untitled-1.jpg