Gudak Cam, fotoğraf alışkanlığını değiştiriyor!

iPhone için geliştirilen Gudak Cam, analog tarzındaki fotoğraflara yepyeni bir soluk geliyor. İşte tüm yönleri ile Gudak Cam!

Gudak Cam, fotoğraf alışkanlığını değiştiriyor!

iPhone için geliştirilen yüzlerce analog tarzında fotoğraf çeken uygulamalar yer alıyor. Ancak bunların ne yazık ki çoğu efektleri abarttığı için o eski analog tadını yakalayamıyor. Analog fotoğraf tutkunları için yeni geliştirilen Gudak Cam ile bildiğiniz tüm fotoğraf uygulamalarını unutacaksınız.

Gudagdali', Korece'de 'zamanı geçmiş' anlamına gelen eski bir kavramı temsil ediyor. 'Geri al' fonksiyonunun yaygın olduğu günümüz dijital çağında, anılarımızı seçme ve değer verme 'heyecanımızı' kaybetmiş olabiliriz. Basılı fotolar için 'beklemenin estetiği' de kaybedilmiş olabilir.

Bu nedenle Gudak Cam geliştiricileri, 'birçok fotoğraf çekme ve güzel olan birkaç tanesini seçme' temel eğiliminden uzaklaşmak ve 'Gudak Anını' geri getirmek istiyor.

Gudak Cam, Eastman Kodak'ın Kodak Moment'i üzerine odaklamak için tasarlanmış. Gudak Cam'de önizleme özelliği yer almıyor. Yani çektiğiniz fotoğrafa anında bakamıyorsunuz

1500015332_gudak-cam.png

Gudak Cam ile 36 poz fotoğraf çektikten sonra bu filmi bastır diyorsunuz. 3 gün bekledikten sonra çektiğiniz fotoğraflar basılıp fotoğraf arşivinize kaydediliyor. Ancak beklemek istemiyorsanız, tarih ve saati ileri alarak bu süreyi ortadan kaldırabiliyorsunuz.

Eğer tam anlamıyla analog tadında fotoğraf çekmek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak Gudak Cam uygulamasını satın alabilirsiniz.

Gudak Cam