Haftanın Android uygulama önerileri

Pil sürenizi uzatıcak, verilerinizi güvende tutacak, telefonuzu temizleyecek ve gizliliğinizi koruyacak Android uygulamaları.

Haftanın Android uygulama önerileri

Android telefon ve tablet kullanıcıları için bazı uygulamalarını derledik. Bu uygulamaları aşağıda ve sonraki sayfalarda inceleyebilirsiniz.

Rocket VPN

Rocket VPN, Android kullanıcıları için kendi özel verilerini şifrelemeye yardımcı olan bir uygulama. Coğrafi açıdan kısıtlanmış içeriğin engelini kaldırmak, internette hızlı ve gizli olarak gezinmek, üçüncü şahıslar tarafından izlenmeyi önlemek için güvenlik ve gizlilik sağlıyor.

1459844386_maxresdefault.jpg

Adlarının gizli kalması ve izlenmekten kaçınmak özellikle Wi-Fi kullananlar için hiç güvenli değildir. Bu uygulama ile nerede olursanız olun, Whatsapp, Netflix, Youtube, Skype, Facebook, Messenger, Viber, Kik, Snapchat gibi uygulamaları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Videoları izlemek, müzik akışı veya güvenli sörf için her 30 günde 500MB ücretsiz veri kullanımını alabilirsiniz.

Google Play indirme linki aşağıda:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liquidum.rocketvpn&referrer=utm_source%3D[ALTERAR]

Tanıtım Videosu:

Hexlock - App Lock Security

Hexlock, desen kilidi veya pim şifre ile uygulamalarınızın gizliliğini ve güvenliliğini koruyacak mükemmel bir ebeveyn kontrol aracı ve güvenlik kilit uygulamasıdır. Şifre kilidi sadece uygulamalar, ebeveyn kontrolü ayarlamak, galeri, sms, e-posta, Facebook, Whatsapp, Kik ve daha fazlasını kilitlemek için bir şifre veya desen kilit ekranı ayarlayarak koruma sağlar. Hexlock altı benzersiz profili ile nerede olursanız olun özelleştirilmiş koruma sunar.

1459844470_hexlock-best-applock-for-android-marshmallow-2016-without-rooting.jpg

Hexlock ile neler yapabilirsiniz?

✔ Kilit ile Whatsapp e-postalar ve SMS. Mesajlarınızı güvende tutun!

✔ Davetsiz misafirlere karşı kendinizi koruyun. Oyunlarınızı kilitleyin!

✔ Galeri ve Fotoğraflarınızı kilitleyin. Her şeyinizi gizli tutun!

✔ Sosyal Ağ uygulamalarını koruyun. Mesela  Kik ve Facebook uygulamanız daha gücende!

✔ Sistemleri kilitleyin. Kendi Wi-Fi, Ayarlar vb kontrol edin!

Google Play indirme linki aşağıda:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liquidum.hexlock&referrer=utm_source%3D[change]

Tanıtım videosu:


Cleaner

Cleaner, depolama alanını boşaltmak ve cihazınızı optimize etmek için kötü niyetli uygulamaları kaldırıp, önemsiz şeyleri temizleyerek Android cihazınızın hızını artırmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama.

1459844672_cleaner.jpeg

Ayrıca daha hızlı oyun için Game Booster ile mobil oyun performansını artırabilir, güvenliğinizi arttırabilir ve telefonunuzu temiz tutabilirsiniz. Ayrıca güzel tasarlanmış arayüzü sayesinde telefonunuzun hafızasını tıkamaz, hafif bir pakette, tam özellikli telefon güçlendirici, performans iyileştirici ve temiz önbellek dosyaları sağlar. İstenmeyen telefon veya SMS kayıtlarını silmek, toplu bir şekilde gereksiz ya da potansiyel olarak zararlı uygulamaları kaldırmak ve temiz RAM’in yanısıra en sevdiğiniz mobil oyunlar hızlandırmak için yeni Game Booster özelliğini sunuyor.

Google Play linki aşağıda:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liquidum.thecleaner&referrer=utm_source%3D[change]

Tanıtım videosu:


Battery Time

Battery Time, pil gücünüzü uzun ömürlü yapmak için pil süresini uzatmanızı sağlar. Android için ücretsiz olan bu uygulama, enerji tasarrufu sağlamak, güç tasarrufunu optimize etmek ve pil süresini arttırmak için sizlere ince ayarlar sunuyor. Konuşma, metin, sörf ve daha uzun video seyretmeniz için akıllı şarj enerji depolar.

1459844703_battery-time-saver-and-optimizer.png

Kilit noktaları

- Tek bir dokunuşla optimize pil performansı

- Güç tüketen uygulamaları kapatın

- Eğlence için daha fazla zaman alın!

Google Play linki aşağıda:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liquidum.batterysaver&referrer=utm_source%3D[change]

Tanıtım videosu: