Haftanın en iyi Android oyunları

İşte bu hafta sizler için seçtiğimiz Android oyunları!

Haftanın en iyi Android oyunları

Android platformu her geçen gün daha da genişliyor. Bunların arasında çok iyi grafiklere sahip arkasında büyük kadroların bulunduğu muhteşem oyunlar da bulunuyor, ilgi çekici ancak gözden kaçan oyunlar da bulunuyor.

Sizler geniş Android denizinden bir kaç iyi oyunu seçtik. Oyunlar genel olarak indirilme sayısının çokluğuna göre seçildi. İşte haftanın en iyi Android oyunları:

Angry Birds Star Wars

Angry Birds'ün başarı haberlerine alıştık. Star Wars serisiyle yeni kadrosuyla karşımıza çıkıyor. Oyunu bilmeyeniniz yoktur. Yeni versiyonda ise farklı karakterler ve farklı yeteneklere sahip kuşlar bulunuyor.

1372949150_unnamed.jpg

Android için ücretsiz indirin!
iOS cihazlara indirin!



Kingdom Rush

Kule savunmasında Android cihazlara gelen en iyi oyunlardan biri. Düşmanlardan korumak için 8 özellikli kuleniz bulunuyor. Aşama aşama yeni özelliklere sahip oluyor ve daha zorlu düşmanlarla karşılaşıyorsunuz.
Ücreti 1.99$

1372949211_unnamed.png

Android cihazınıza indirmek için tıklayın.


Anomaly Warzone Earth HD

1372949224_unnamed-1.jpg
Fiyatı 3.99$ olarak gelen oyun Android ortalamasında fiyatla geliyor. Kingdom Rush gibi savunma oyunlarından biri ancak daha güçlü grafiklere sahip diyebiliriz.

İndirmek için tıklayın. 



Flick Golf Extreme

1372949238_4.jpg

Tipik bir golf oyunundan bahsetmiyoruz, daha basite indirgenmiş bir oyun diyebiliriz. Delikler hedef ve etrafında da puanlama yapılabilmesi için dereceler bulunuyor.

0.99$ fiyatla indirin.



Granny Smith

1372949250_5.jpg
El çizimi görünümlü sağlam grafiklere sahip oyun, en iyiler listesinde bulunuyor. Elma avı olarak basitleştirebileceğimiz oyun bağımlılık yapan cinsten. Ücretsiz olarak oyunu Google Play Store'dan indirebiliyorsunuz.

Tıklayın!


Minecraft - Pocket Edition

1372949261_6.jpg
Binalarına arasında madeni değeri olan ödülleri toplarken, bir yandan da düşmanlara ve engellere karşı ayakta kalmanız gerekiyor. Eğlenceli ve bağımlılık yapıcı sınıfından olan oyun 6.99$.

Oyun görüntülerine göz atmak ve indirmek için tıklayın.



Modern Combat 4: Zero Hour

6.99$ fiyatını her sentine kadar hakeden mobil oyunlarından biri. Modern Combat 4:Zero Hour dokunmatik ekranın tadına varabileceğiniz bir oyun. Oyunlar kategorisine yeni bir şey eklemiyor ancak atraksiyon oyunları arasında geliyor.

1372949280_77.jpg
İndirmek için tıklayın.



Reyman Jungle Run

Kontrol etmesi çok kolay bir oyun Reyman Jungle Run. Oyun Temple Run benzeri orman koşusu olarak özetlenebilir. Oyunu 2.99$ ödeyerek Google Play'den indirebiliyorsunuz.

1372949293_8.jpg
Google Play'den indirmek için tıklayın.