Half-Life 3'ün senaryosu eski çalışan tarafından paylaşıldı!

Eski Half-Life yazarı, Half-Life 3'ün senaryosunu kişisel sitesi üzerinden paylaştı. İşte karşınızda Half-Life 3'ün senaryosu!

Half-Life 3'ün senaryosu eski çalışan tarafından paylaşıldı!

Half-Life 3 çıktı mı? Half-Life 3 gelecek mi? Half-Life 3 ne zaman çıkacak? Half-Life 3. 3! 3! Half-Life serisi tutkunları yaklaşık 10 yıldır bu soruları soruyor. Ancak Steam sayesinde kasasını dolduran ValveHalf-Life 3 için en ufak bir duyuru yapmış değil.

Half-Life 3'ü bekleyenlere bugün bir iyi bir kötü haberimiz var. Eski Half-Life yazarı Marc Laidlow, kendi sitesi üzerinden Half-Life 3 veya Half-Life 2 Episode 3 olarak adlandırılacak ancak hiç bir zaman çıkmayacak olan oyunun senaryosunu paylaştı.

Aktarılanlara göre; Half-Life 3'ün senaryosu yine Gordon'u ele alacakmış. Aşağıda Half-Life 3'ün hikayesinin giriş bölümünü bulabilirsiniz.

"Gordon ve Alyx, 2. bölümün soundaki Borealis'e gider.Borealis'te gemiyi çevreleyen yeni üssü keşfederler. Gordon'daki insan vücudunun ölümünden sonra hayatta kalmasına izin veren bir yabancı maddeyi vücuduna nakledilen Dr. Breen ile karşılaştıktan sonra; Alyx ve Dr. Mossman gemiyi keşfe çıkıyor.

1503653206_half-life-3.png

Alyx, gemi ile ne yapacağını Dr. Mossman ile tartıştıkları sırada; Alyx, Mossman'ı öldürüyor. Daha sonrasında ise Gordun'u geminin kalbine götürmek için bir plan yapıyor.

Daha sonra G-Man geliyor ve Alyx ile konuşuyor. Daha sonar Gordon'u bir portalın içerisinden atıp, zamanda yolcuğa gönderiyorlar. Gordon, savaşın nasıl bittiğinden emin olmadığı bir kıyı şeridinde kendini buluyor."

Bu senaryo açıklandığı için asla bunların gerçekleşmeyeceğini söyleyebiliriz. Bakalım Valve, HL3 için bizleri kaç yıl daha bekletecek?