Hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

İnternet ve konuşma tarifeleri ile rekabet içinde olan GSM operatörleri bu kez de şarj süreleri konusunda yarışa tutuştu. Peki siz hangi operatörü kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Ülkemizdeki GSM operatörleri şu günlerde akıllı telefon kullanıcılarının şarj süresi sorununu kendisinin çözdüğünü söylüyor. Günümüzde yeni akıllı telefonlara gelen birbirinden farklı onlarca özellik şarj sürelerini iyice düşürüyor. Bu özelliklerin kullanımı yanında telefon konuşmaları da eklenince şarj bir gün bile yetmiyor.

1417025574_img20141126201303.jpg

Bu durumu fırsata çevirmek isteyen GSM operatörleri kullanıcıların şarj sorununu azaltmak amaçlı reklam filmlerini ardı ardına yayınlamaya başladı. Vodafone akıllı kapsama alanı ile abonelerinin pil ömrünü yüzde 25 uzattığını söylerken Turkcell, çekim gücüyle pil ömrünü yüzde 50 daha fazla artırdığını iddia ediyor. Öte yandan Avea da bu rekabete katılarak Böyle operatöre şarj dayanır mı' diyerek diğer oparatörlere bir anlamda gözdağı verdi. PTTCELL'den ise şimdilik bir ses çıkmadı.

Akıllı telefon kullanıcısının şarj sorununa el attığını söyleyen GSM operatörleri bakalım bu konuda ne kadar başarılı olacak? Peki siz hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Anketimize katılın.