Hayvanların drone (insansız hava aracı) ile mücadelesi

Yabani hayvanların insansız hava aracıyla verdikleri mücadele sizleri de gülümsetecektir.

Hayvanların drone (insansız hava aracı) ile mücadelesi

Üretim hedefi ilk olarak güvenlik amaçlı keşif şeklinde belirlenen insansız hava araçları özellikle son dönemlerde göstermiş oldukları gelişimle, teknolojide yeni bir kategorinin oluşmasını sağladı. İnsansız hava araçları şu sıralar birçok dünya devinin bile gündeminde. Özellikle dünyanın en büyük çevrimiçi mağazaları önümüzdeki dönemlerde ürün teslimatlarının bir bölümünü insansız hava araçlarıyla gerçekleştirmeyi hedefliyor. 

İlginizi çekebilir; 

Google’ın da insansız hava araçlarına ilgisini biliyoruz. Arama motoru devinin Avustralya’da denenen insansız hava aracı hem taşımacılıkta hem de yaşanacak felaketlerde acil durumlarda kullanılacak.

1448866516_drone-teknolojioku.jpg

İnsansız hava araçları yeni bir eğlence sektörü oluştrumayı da başarıyor. Düzenlenen çeşitli etkinliklerde kullanıcılar sahip oldukları insansız hava araçlarının tüm yeteneklerini sergiliyorlar.

Alt bölümdeki videoda tam da insansız hava araçlarıyla kaydedilen eğlenceli görüntülere yer veriliyor. Birçok yabani hayvanın insansız hava aracıyla verdiği mücadele eminim sizleri de güldürecektir. Özellikle koçun boynuzlarıyla drone’a fena hasar verdiğini görüyoruz.