Heroes of the Storm 2.0 güncellemesi yayınlandı

Heroes of the Storm için yeni güncelleme yayınlandı. Heroes of the Storm 2.0 ile gelen yenilikler haberimizde.

Heroes of the Storm 2.0 güncellemesi yayınlandı

MOBA türündeki oyuncuların severek oynadığı Heroes of the Storm, bugün güncelleme alarak yeni özelliklere kavuştu. Üzerinde uzun zamandır çalışılan Heroes of the Storm 2.0 güncellemesi ile Overwatch'taki savaş alanı ve yeni karakter Genji oyuna ekleniyor.

Heroes of the Storm 2.0 ile gelen yenilikler

İlerleme Sistemi Yenilemesi - Oyuncu seviye üst sınırı kaldırıldı ve daha büyük ödüllerle birlikte kazanılan tüm Hero seviyelerinin toplamına dönüştürüldü.

Ganimet Sandıkları - Kahramanlar da dahil olmak üzere oyunda neredeyse tüm ödüllerin rastgele çeşitlerini içeren paketler ilerleme ya da satın alma yoluyla elde edilecek. 

Sosyal & Özelleştirme Ödülleri - Ganimet Sandıklarında emojiler, sesler, spiker paketleri, afişler ve birçok şey dahil olmak üzere yeni kozmetik ödüller bulunuyor.

Yeni Kahraman: Genji - Çevikliği ve becerisi onu son derece ölümcül bir tehdit haline getiren cyborg ninja, Overwatch'dan esinlenen Kahraman oldukça hareketli ve fırsat kollayan bir suikastçi. 

Yeni Savaş alanı: Hanamura - Overwatch'dan ilham alan iki şeritli savaş alanı, Shimada Kalesi'nin geniş alanlarına kuruldu; Kahramanlar haritanın paralı askerlerini kullanarak, Mega Enforcer düşmanını yenerek ve Yük Taşıtlarına eşlik ederek zafer kazanmaya çalışacaklar.