Hewlett Packard Enterprise’ın yeni çözüm ortağı Platin Bilişim oldu

Platin Bilişim, kurumsal teknoloji dünyasının önemli şirketlerinden biri olan HPE’nin Türkiye’deki iş ortakları arasına katıldı.

Hewlett Packard Enterprise’ın yeni çözüm ortağı Platin Bilişim oldu

2001 yılından beri Türkiye’nin önde gelen kurumlarına “Veri Koruma”, “Arşivleme”, “İş Sürekliliği”, “IT Altyapı Yönetimi” ve “Güvenlik” konularında profesyonel çözümler sunan Platin Bilişim, HPE ile işbirliğini duyurdu. İki firma arasında gerçekleşen güç birliğinin ardından tüm sektörlerde katma değer yaratmaya odaklı projeler de hayata geçirilmesi hedefleniyor.


Günümüzde gelişen teknolojilerle birlikte verilerin büyümesi ve buna bağlı olarak da verilerin yedeklenme süresi artıyor. Platin Bilişim uzmanlığıyla pazara sunulacak HPE StoreOnce Sistemleri, StoreOnce Catalyst ve ve deduplication(tekilleştirme) teknolojileriyle birleştirerek organizasyonun tamamına yayılan tek bir yüksek performanslı yedekleme mimarisi sağlıyor.

Kurumların verilerini tekilleştirme teknolojisini kullanarak yüzde 95 oranında daha az disk alanı ile saklamasına olanak tanıyan bu ürünler ile yüksek performanslı dedike cihazlar sayesinde veri merkezleri, geniş ofisler ve küçük uzak ofisleri yedekleme altyapısı üzerinde buluşturmak mümkün hale geliyor.