Honami Mini’ye dair tüm detaylar sızdırıldı

Sony, mobil dünyasında fark oluşturması beklenen Honami adlı modelin mini versiyonu için hazırlıklara başlamış görünüyor.

Honami Mini’ye dair tüm detaylar sızdırıldı

Mobil dünyasında tüm gözler eylül başında gerçekleşecek IFA Berlin etkinliğine kilitlenmiş durumda. Etkinlik kapsamında Sony, Samsung ve HTC’nin yeni nesil amiral gemi modellerin tüketicilerin beğenisine sunulması beklenirken, özellikle Sony cephesinde şu ana kadar defalarca sızdırılan Honami kod adlı Sony i1, teknik özellikler noktasında en çok merak edilen modellerin başında geliyor.

Telefona dair dönem dönem kimi görseller sızdırılırken, 20.7MP çözünürlüklü bir kameraya sahip olması beklenen model henüz resmiyet kazanmadan mini versiyonu hakkında iddialar gündeme gelmeye başladı. Honami cephesinden birçok detayı kamuoyuna sızdıran Esato adlı forum sitesi, şimdilerde ise Honami Mini’ye dair bazı detaylar aktardı.

1376903845_xperiai1honami.jpg

Sitenin sunduğu özelliklere bakılırsa mini modelinin Honami’den pek de farklı olmayacağını görüyoruz. Söz konusu teknik özellikleri liste halinde aktaracak olursak;

*4.3-inç boyutunda HD çözünürlüklü Triluminos

*2.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci

*Adreno 330 grafik işlemcisi

*2GB RAM, 16GBdepolama ve microSD kart desteği

*20.7MP çözünürlüklü Sony G Lense sahip CMOS sensörlü kamera

*2.400mAh kapasiteli batarya

Honami’nin çıkış tarihi şu an için net değil ancak model, sunduğu teknik özellikler itibariyle mini kategorisinin en özel modeli olacağı benziyor. Telefona dair gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.