Hovbo artık Türkiye'de!

Avrupa ve Amerika’da sanat ve spor yıldızlarını kullanırken gördüğümüz, kendini dengeleme teknolojisine sahip yeni trend Hovbo şimdi Türkiye’de

Hovbo artık Türkiye'de!

Son dönemde birçok ünlünün ve internet fenomeninin kullandığı “hover board” ulaşımda yeni bir devrin başlangıcı oldu. Yüksek menzili ve eğlenceli sürüşü sayesinde okula, işe veya gezmeye giderken kullanılabilecek pratik bir ulaşım aracı olan Hovbo the hover board ise kaykay ve elektrikli scooterın bir kombinasyonu.

1442924302_hovbobeyaz.png

Hovbo'yu kimler kullanır?

Yetişkinler için bisiklet veya motosiklete alternatifken, çocuklar için eğlenceli bir ulaşım aracı. Hovbo Türkiye sözcüsü Damla Tosun’a göre; “Hovbo, 7’den 70’e herkesin kullanması için geliştirildi. 10 dakikada kullanımı öğrenilebilir ve vücudun bir parçasıymışçasına hareket ettirilebilir.” Hovbo, denge sensörleri sayesinde, dokunmatik pedallarının üzerine çıkıldığı anda kendi dengesini sağlıyor.

1442924313_hovbo1.jpg

Hovbo nasıl çalışıyor?

İleri veya geri gitmek için vücudu eğmek, dönüşler için ise ayak bilekleri ile cihazı kontrol etmek yeterli. 10 km/s hıza ulaşabiliyor ve maksimum 20 km menzile sahip, şarjı bittiğinde ise 2 saatte tam şarj olabiliyor. Yağmurlu havalarda bile kullanılabilen Hovbo, sokakta, parkta, bahçede hatta ofiste eğlenceli bir sürüş vaat ediyor.

1442924324_justin-bieber.jpg

Hovbo'nun fiyatı nedir? Nereden alınır?

Hovbo, 2,499 TL’ye www.hovbo.com ve seçkin hobi mağazalarında distribütör garantili olarak satılıyor. Hovbo Türkiye, yaygın teknik servisi ağı ile satıştan sonrada müşterilerine destek vermeyi sürdürüyor