HP, Premium PC portföyünü yeniledi

En yeni dönüştürülebilir, dizüstü ve all-in-one ürünler, tasarım, kalite ve performansta çıtayı yükseltiyor

HP, Premium PC portföyünü yeniledi

HP Inc., tüketicilere yönelik premium PC’lerinin en yeni neslini tanıttı. Yeni ürün portföyünde taşınabilirlik için daha uzun pil ömrü sunan, daha ince ve daha hafif dönüştürülebilir bir bilgisayar ve olağanüstü ses deneyimini evlere taşıyan, şık tasarımlı bir all-in-one yer alıyor.

Premium PC portföyü, müşterilerin ilham veren ve heyecanlandıran cihaz ihtiyacını karşılamak için geliştirildi. HP Premium ürünleri, ister evde, ister dışarıda, tüketicilerin bilgisayarlarından bekleyebilecekleri deneyimin en yüksek standardını oluşturuyor. Yeni ürünler şöyle sıralanıyor:

  • HP Spectre x360, HP’nin çığır açan x360 dönüştürülebilir bilgisayarının ikinci nesli olma özelliğini taşıyor. HP Spectre x360, önceki modele kıyasla yüzde 13 daha ince ve yüzde 11 daha hafif bir tasarımda, neredeyse kenarsız bir ekran ile donatılmış bulunuyor.
  • HP ENVY dizüstü bilgisayar sofistike tasarımının yanı sıra önceki modele kıyasla dört saat daha uzun süreli, 14 saate varan pil ömrü avantajına sahip.
  • HP ENVY AIO 27 performansla medya deneyimlerini bir araya getiriyor. Bang & Olufsen kanal ayarlı, entegre dört hoparlörlü sound bar ve neredeyse kenarsız, Technicolor Color sertifikalı HD ekran özelliklerine sahip. 
  • HP ENVY 27s, çift ekran kurulumlarına yönelik mikro kenar tasarımlı  zengin özellikli bir 4K IPSekran.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Tüketici Ürünleri Kategori Yöneticisi Fatih Atlıbatur yeni nesil ürünlerle ilgili şunları söylüyor: “Premium müşterilerimizin, ister evde, ister işte, ister hareket halinde olsunlar içerik tüketimi ve üretkenlik için cihaz performansı ve kalitesine yönelik yüksek beklentilere sahipler. Büyük bilişim gücünü daha da fazla taşınabilirlik sağlama adına ince ve hafif tasarımlarda sunan, yeniden tasarlanmış PC portföyümüzle premium segmentindeki liderliğimizi güçlendiriyor ve all-in-one’ımızı büyüleyici bir ses deneyimi sunma adına kökten değiştiriyoruz.”

1476884696_hp-envy-aio-27lifestyle-1.jpg

HP Spectre x360 güçlü performansı zarif bir tasarımda sunuyor

HP, en başarılı premium dizüstü bilgisayarını çok daha iyi bir hale getirdi. Spectre x360’ın yüzde 25 oranında artırılan pil ömrü artık 15 saate kadar sürüyor. Bunu sağlayansa PC’yi 7’nci nesil Intel Core işlemciler için optimize etmek ve 57.8W’lık daha büyük bir pili daha ince bir tasarıma sığdırmakla mümkün oldu. Yeni mikro kenarlı ekran tasarımı her yandan 10mm’lik kalınlığı azaltarak PC’nin genel kapladığı yeri de azalttı. Yeni eklemli tasarımıyla göze çarpan cihaz, önceki nesline kıyasla 2mm inceltilerek 13.8mm kalınlığa kavuşurken ağırlığı da 1,45kg’den 1,29 kg’ye indirildi. PC artık iki yerine dört hoparlörle capcanlı ses deneyimi sunuyor. Bang & Olufsen’in yaptığı kanal ayarının yanı sıra HP Audio Boost teknolojisi ile ikisi ön cepheye dönük, ikisi altta bulunan hoparlörler her modda üstün ses kalitesi sunuyorlar.

Yeni Spectre x360, iki adet USB-Type C bağlantı noktası, Thunderbolt3 desteği ve bir adet USB-Type A 3.0 bağlantı noktasından oluşan bağlantı özellikleriyle kullanıcıların hem bugünün hem de yarının yan donanımlarına cihazlarını bağlamalarını sağlıyor. PC’nin parlak ekranı 13,3 inç diyagonal FHD IPS4 paneli sayesinde üstün seyir keyfi sunuyor. Eklemlerdeki cilalı aksamlı Doğal Gümüş renk, müşterilerin arzu ettiği şık bir profil oluşturuyor.

1476884726_hp-envy-13floating-2.jpg

Diğer özellikler şöyle:

Yeni çift fan tasarımı termal bileşenleri optimize ederek cihazın en zorlu faaliyetlerde bile serin çalışmasını sağlıyor

7’nci nesil Intel Core i5 ya da i7 işlemciler

Hızlı performans ve yüksek çözünürlüklü görsel ve videoların depolanması için 1TB’ye varan PCle SSD seçenekleri

Yüzde 12 daha geniş görüş açılı HP Truevision FHD web kamerası

Şifre kullanımına ihtiyaç duymadan yüz tanıyarak güvenli oturum açma sağlayan Windows Hello uyumlu FHD IR kamerası

 Yalnızca 90 dakikada pilin yüzde 90’ını şarj edilmesini sağlayan HP Fast Charge teknolojisi

 

İnce ve hafif tasarımdaki güç: HP ENVY Laptop

Uygun maliyetli premium dizüstü bilgisayar sahibi olmak isteyen tüketiciler için tasarlanan HP ENVY, güç ve güzelliği Doğal Gümüş renginde, şık hatlara sahip bir tasarımda bir araya getiriyor. 13,3” diyagonal HP ENVY dizüstü bilgisayarın pil ömrü, geçen yılın modeline kıyasla dört saat daha artırılarak 14 saate varan oranda pil ömrü sağlandı. Yalnızca 14mm kalınlığında ve 1,42kg ağırlığındaki yeni HP ENVY önceki nesline kıyasla bir miktar daha kalın ve ağır olmasına rağmen daha büyük pil ve en yeni nesil Intel Core işlemcileriyle mobil şartlarda yüksek performans sunuyor.

Eklemli tasarım daha rahat bir tuşlama deneyimi sağlarken, arka aydınlatmalı klavye ve ekstra geniş cam touchpad de düşük ışık koşullarında çalışmayı kolaylaştırıyor. Opsiyonel uçtan uca düz camlı ekran, QHD+, UHD ya da FHD panel ile film ve oyunlar için capcanlı görüntüler sağlıyor. Kanal ayarları Bang & Olufsen tarafından yapılmış, çift atımlı hoparlörler ve HP Audio Boost teknolojisi filmler ve müzikler için büyüleyici bir ses deneyimi sunuyor.

Diğer özellikler şöyle:

İki adet USB 3.0 bağlantı noktası. Bağlantı noktalarından biri uyku ve şarj modlarına ayrılırken diğeri de bir adet USB Type-C bağlantı noktasından oluşuyor

7’nci nesil Intel Core™ i5 ve i7 işlemciler

Açılır ya da büyük dosyaları taşırken daha hızlı tepki süreleri sağlayan, 1TB’a varan SSD PCIe

16GB’ye varan RAM

HP Fast Charge  teknolojisiyle 90 dakikada yüzde 90’a varan oranda şarj 

HP ENVY AIO 27 her odada harika görünüyor, sinematik deneyimler sunuyor 

HP ENVY AIO 27, sade olmasına rağmen sofistike tasarımıyla evin tüm odalarına şık yakışacak nitelikte.  Bilgi işlem gücünün temel hazneye kaydırılmasıyla birlikte, çift hacimli tasarım ekran kalınlığını yüzde 44 oranında azaltarak 15mm kalınlığına çekti ve ortaya şık görünümlü, 27 inç diyagonal QHD ya da UHDpanel seçenekli görüntüleyici çıktı. Temel haznede, kanal ayarları Bang & Olufsen tarafından yapılmış, dört hoparlörlü sound bar, sinema kalitesinde ses deneyimi sunuyor. Technicolor Color Sertifikalı 3,6 milyon piksellik ekran çözünürlüğü, video izlerken ya da içerik düzenlerken gereken yüksek netlikteki renklerin teminatı oluyor. Ürün, HP’nin göze rahatlık sağlayan düşük mavi ışık moduna sahip ilk all-in-one ekranı olma özelliğine sahip. ENVY AIO 27 kullanılmadığında gizli kalan, IR destekli HP Privacy Camera özelliğine de sahip.

Diğer özellikler şöyle:

6’ncı nesil Intel Core i5 ve i7 dört çekirdek masaüstünün de dahil olduğu güçlü işlemci seçenekleri5

Jet hızında 3D oyun performansı sunan, 2GB GDDR5 videolu opsiyonel NVIDIA GTX 950M ekran kartı

256GB’ye varan SSD6 ve 2TB’ye varan HDD6

Thunderbolt3 destekli USB Type-C bağlantı noktası

İkinci bir monitöre ya da TV’ye bağlanmak için HDMI çıkışı

Dizüstü bilgisayara bağlantı için HDMI girişi 

HP ENVY Görüntüleyici canlı, teklemeyen 4K görüntüler sunuyor  

HP ENVY 27s görüntüleyici ince alüminyum stantlı modern bir tasarıma ve 27 inç diyagonal 4K IPS panele sahip. AMD FreeSync desteği daha düşük donanımlı görüntüleyicilerde görülebilen görüntü bozulmaları ve teklemelerini azaltıyor. Görüntüleyicinin sRGB renk keskinliği yüzde 99’u aşarak günümüzün 4K içeriklerinin nefes kesici seviyede deneyimlenmesini sağlıyor. Bağlantı seçenekleri arasında Display Port ve HDMI da yer alıyor.

Fiyat ver erişim

  • HP ENVY All-In-One 27’nin EMEA bölgesinde aralık ayından itibaren 1.799 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor. 
  • HP Spectre x360’ın EMEA bölgesinde kasım ayından itibaren 1299 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.
  • QHD+ ya da FHD panel opsiyonlu HP ENVY dizüstü bilgisayarın EMEA bölgesinde ekim ayından itibaren 899 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor. UHD panel opsiyonlu HP ENVY dizüstü bilgisayarın 2017 Ocak ayından itibaren satışa sunulması bekleniyor. 
  • HP ENVY 27s Görüntüleyicinin EMEA bölgesinde aralık ayından itibaren 599 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor. v