HP ve Nvidia, beraber ürettikleri yeni ürününü duyurdu

HP ve Nvidia, sanal gerçeklik gözlükleri için içerik üretenlere yönelik yeni profesyonel iş istasyonlarını duyurdu.

HP ve Nvidia, beraber ürettikleri yeni ürününü duyurdu

Quadro GPU ile güç kazandırılan ‘VR Ready’ HP Z İş İstasyonları GPU Teknoloji Konferansı'nda görücüye çıktı. HP, NVIDIA® ile gerçekleştirdiği güçlü iş birliğini duyurdu. İş birliği kapsamında, 3D içerik üreticilerinin, medya profesyonellerinin, oyun ve uygulama geliştiricilerinin ve diğer profesyonellerin görsel açıdan etkileyici ve sürükleyici sanal gerçeklik deneyimleri yaratmaları mümkün olacak.


Yeni HP Z İş İstasyonu konfigürasyonları  NVIDIA® VR Ready™ özelliği ve NVIDIA® Quadro® profesyonel GPU ile donatılmış bulunuyor. Yeni konfigürasyonlar, içerik üreticilerine ihtiyaç duydukları kusursuz ve doğru Sanal Gerçeklik deneyimi performansını sağlıyor. Her bir konfigürasyon, ilham verici ve sürükleyici içeriklerin sorunsuz bir şekilde oluşturulmasını sağlamak amacıyla, sanal gerçeklik gözlüğü HTC Vive ile test edilmiş bulunuyor.

1461156640_hp-nvidia-2.jpg

HP ve NVIDIA, sistemlerin duyurusunu NVIDIA'nın 4-7 Nisan tarihleri arasında San Jose Kongre Merkezi'nde gerçekleşen GPU Teknoloji Konferansı'nda yaptı. Mükemmel içerik yaratmak için gerekli yapılandırma özelliklerine sahip, ikili NVIDIA® Quadro® M6000'nin bu çeyrek içerisinde 24GB kartlarla sunulması planlanıyor.